Віртуальна подорож містом з книжкою "Таємниці Львівських Левів"


Опубліковано 08 Вересень 2015 о 16:12

Блог Діти в місті Львів >  Дитяча література >  Віртуальна подорож містом з книжкою "Таємниці Львівських Левів"


Віртуальна подорож містом з книжкою "Таємниці Львівських Левів"

Цього тижня розпочинається осінній збір книжкового врожаю на Львівському Форумі видавців. Тож не лише видавці, письменники та художники вирушать днями в місто Лева, а й безліч поціновувачів української книги. Для тих, кому не вистачило квитків на львівський потяг, БараБука пропонує віртуальну подорож разом із відомими екскурсоводами Іваном і Петром Радковцями та книжкою «Таємниці Львівських Левів».

«Хто такі Юрашко та Малодобрий, чому годинники на львівських вежах показують різний час та ким насправді є львівські леви – легенди давнього міста взялися розповісти дітлахам у своїй книжці «Таємниці львівських левів» Іван та Петро Радковці. 

Книжка містить дев’ять авторських легенд-оповідок та одну казку-п’єсу. Пов’язує їх між собою лише місце дії – Львів. Неповторною магією цього міста просякнуті легенди про сварку львівських годинників та щорічну зустріч левів. У канву казкових сюжетів невимушено вплетено історичні факти, постаті та реальні місця – назви вулиць, монастирів, веж, Високий та Низький замки тощо. 

Попри те, що Львів є одним з найпопулярніших туристичних міст України, дитячих книжок на львівському матеріалі – одиниці. Тож «Таємниці львівських левів» - чудова нагода для маленьких львів’ян та гостей міста зануритися у казку старовинного Львова».

Більше таємниць, а також насичена дитяча програма на Львівському Форумі Видавців від Простору БараБуки на http://www.barabooka.com.ua.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук