Дитячий форум в рамках XXII Форуму видавців у Львові


Опубліковано 07 Вересень 2015 о 09:59

Блог Діти в місті Львів >  Різне >  Дитячий форум в рамках XXII Форуму видавців у Львові


Дитячий форум в рамках XXII Форуму видавців у Львові

10-13 вересня цього року, під час XXII Форуму видавців вперше відбудеться Дитячий Форум.
У Національному музеї у Львові ім. А. Шептицького та у Державному природознавчому музеї відбудеться 400 акцій для дітей.

На Дитячому форумі заплановано заходи, пов’язані не лише з літературою та книжками, а й мистецтвом, наукою, музикою, театром, екологією, мандрами. Відбудуться майстер-класи з танців, рукоділля, а також ігри та розваги.

Мета акції – залучити дітей до різноманітної розвиваючої діяльності та активного відпочинку через читання, творчість, наукову діяльність, винахідництво.

У програмі Дитячого Форуму:

Велика гра: «Стань Супергероєм»!
Учасниками гри можуть стати діти від 6-ти років, які, пройшовши завдання в кожному із восьми просторів Дитячого Форуму, отримують суперсили.

Музейно-видавничий квест
Розроблено два квестові маршрути для двох вікових категорій дітей: 6-9 років та 10-13 років. Кожен квест має спільну для всіх учасників тему – для молодших дітей цією темою є «Книга», для старших – «Мандри».

Літературна програма
На Дитячий Форум завітає багато відомих письменників та ілюстраторів, не тільки українських, а й іноземних. Вони спілкуватимуться із відвідувачами Дитячого Форуму на зустрічах, автограф-сесіях і творчих майстернях.

Книжка від зірки
Акція буде відбуватиметься щодня за участі зірок мистецтва, шоу-бізнесу та спорту. Разом із дітьми зірки читатимуть улюблені книжки,  фотографуватимуться, будуть проводити експрес-конкурси на знання літератури та розкриють їм таємниці свого успіху.

Щоденне дефіле дітей у костюмах літературних героїв
Модельне агентство «Julia Models» буде проводити щоденні майстер-класи для дітей, які прийдуть на Форум у костюмі улюбленого літературного героя. Діти матимуть змогу пройтись імпровізованим подіумом та відчути себе справжніми моделями.

Науково-пізнавальні заходи та винахідництво
Для дітей різних вікових категорій покажуть видовищні наукові експерименти та проведуть майстер-класи, інтерактивні лабораторні практикуми, стендові покази.

Мистецькі та рукодільні майстер-класи
Діти мають можливість відвідати безліч найрізноманітніших майстер-класів – з акторської майстерності, малювання, витинання, кулінарії, музики та співу, фотографії, танців, телевізійної журналістики для дітей, ілюстрації, пісочної анімації та інсталяції, малювання по воді. Серед майстрів – Ірина Бердаль-Шевчик, Наталія Івженко.

Створення мультфільмів
Анімаційна студія «Primus Animation» з Києва покаже діткам як створюють мультфільм, художники продемонструють не лише  процес ліплення, а й техніку створення одного із пластилінових мультфільмів студії, і всі охочі зможуть долучитися до такого незвичайного процесу. А ще відбудеться майстер-клас від «Кузні мультиплікаторів»  «Як створити мультфільм».

Лекції та тренінги для батьків
Поки діти насолоджуються дозвіллям, батьки матимуть нагоду відвідати лекції та тренінги, які проведуть професійні психологи. «Агресія. Норма чи відхилення»?, «Як створювати цілющі історії для дітей» від практичного психолога І. Шаран, «Адаптація дитини до дитячого садка» від В. Василевської,  «Виховання казкою. Створюємо казку разом» від М. Гоянюк, бесіда від леді-клуб «Ладні коліжанки»: тайм-менеджмент корисної мами від «Мацьопи» та багато інших цікавих заходів у цій програмі.

Велика програма від Простору Української дитячої книги «БараБука»
«БараБука» знову готує чимало цікавинок для дітей. Детальніше тут  

Створення гігантської книжки LEGO
Відвідувачі Дитячого Форуму спільно з технічною студією «Винахідник» будуть складати величезну книжку з LEGO.

Розвиваючі заняття для дошкільнят
Від Львівських центрів дитячого розвитку буде  йога для дітей разом з батьками, фітнес на батуті, міні-диско, танці, музично-театральні дійства, читання казок, математика, англійська мова, логіка, класика для карапузів, активні ігри та розваги.

Велика Еко та Пластова програми
Побудова таборових споруд за допомогою палиць та линви, в’язання вузлів, розпалювання вогню з 3-х сірників та побудова модельок ватр, співи та ігри. Еко-естафета «То-Ся не посортує сміття правильно і швидко!», «Еко-вікторина», «Еко-розмальовки», «Еко-валізки».

Дитячий Форум – це свято уяви, вигадки, вмінь, знань, випадковостей та закономірностей. Чудова нагода зарядитися творчою енергією на весь навчальний рік, вибрати книги і заняття до душі.

Де: Національний музей у Львові ім. А.Шептицького, пр. Свободи,20
Державний природознавчий музей, вул. Театральна, 18
Коли: 10-13 вересня 2015 р.
Вартість: одноденний квиток для дитини – 20 грн (вхід для дорослих – безкоштовний)
Спеціальна пропозиція для відвідувачів Дитячого Форуму:
1-й день відвідування – 20 грн
2-й день відвідування – 10 грн
3-й і 4-й – безкоштовні!

Увага! Для дітей з багатодітних сімей, з особливими потребами, сиріт, учасників АТО вхід на Дитячий Форум – безкоштовний!

Деталі на сайті http://bookforum.ua/





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук