Музейно-видавничий квест на Дитячому Форумі у Львові


Опубліковано 08 Вересень 2015 о 14:38

Блог Діти в місті Львів >  Квести >  Музейно-видавничий квест на Дитячому Форумі у Львові


Музейно-видавничий квест на Дитячому Форумі у Львові

Музейно-видавничий квест — це пізнавальна гра, в якій беруть участь музеї та дитячі видавництва, представлені стендами на Дитячому Форумі — дитячому майданчику в межах 22-го Форуму видавців у Львові. 

Квест буде діяти на території Національного музею ім. А. Шептицького: усі музеї-учасники розташуються у двох залах, а видавництва — у холі цього музею. Проте, деякі завдання треба буде спеціально шукати в екпозиції музею та серед експонатів сусіднього Державного природознавчого музею. 

Розроблено два квестові маршрути для двох вікових категорій дітей: 6-9 років та 10-13 років. Кожен квест має спільну для всіх учасників тему — для молодших дітей цією темою є «Книга», для старших - «Мандри». Під час квесту діти дізнаються про найдавніші книги, з'ясують, чому документ, який знайшли в Тустані, розсипався в руках дослідників, як називаються мандри артистів, що таке екслібрис і як його виготовити самому, який святий опікувався мандрівниками, здійснити книжкові подорожі у просторі і часі і ще дізнаються безліч усього цікавого!

На вході у Музейний простір у НМЛ ім. А. Шептицького кожна дитина отримає буклет із маршрутом і завданнями, які вона зможе вирішити біля кожного музейного стенду, а також на стендах видавництв. На кожному стенді дитина отримає у свій буклет печатку про виконане завдання і наприкінці — спеціальний музейний приз. Завершується квест у тому самому місці в НМЛ, де починався. Час проходження квесту для однієї дитини — близько 1 години.

Крім того, кожен пройдений квест чи музейний майстер-клас дає можливість дитині отримати суперсилу «Пам'ятливу» в межах «Великої гри: стань Супергероєм!», яка триватиме усі 4 дні Дитячого Форуму. Зібравши 8 суперсил за час роботи Дитячого Форуму можна отримати статус Супергероя!

Де: Національного музею у Львові імені А. Шептицького (пр. Свободи, 20) Державного природознавчого музею (вул. Театральна, 18)
Коли: 10 - 13 вересня з 10:00 до 18:00 
Вікова група: з 6 до 13 років

Більше інформації  за посиланням https://www.facebook.com/events/1488961561403236/





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук