Практичний вебінар "Соуси для всіх страв і Кулінарна Академія".
Теми вебінара:
- які соуси для яких страв підходять і чому;
- як приготувати соуси;
- що таке Кулінарна Академія ВУМ і як туди вступити, щоб готувати не тільки соуси, а й все на світі.
Спікер вебінару:
Станіслав Кубарєв - шеф-інструктор Кулінарної Академії при ВУМ (Варненський Університет Менеджменту). Станіслав проходив навчання у Новій Зеландії, Росії та стажувався в Португалії. Має досвід роботи в ресторані з зірками Мішлен. Був суддею на конкурсах кулінарії мистецтв, а також викладав кухарське мистецтво в SWISS у Санкт-Петербурзі. Він розповість про премудрості виготовлення соусів, особливості їх приготування, поєднання різних соусів із різними стравами. До Станіслава приєднатися Софія Янко, співробітник відділу маркетингу і прийому студентів ВУМ. Вона розповість про Кулінарну Академію і як туди вступити.
Вебінар буде корисний абітурієнтам, учням кулінарних коледжів, а також студентам кулінарних шкіл.
Будь ласка, залиште свої контакти аби вам змогли надіслати посилання на підключення за годину до заходу: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdaMyIll77NmV5SV_GCjdgBhADoBmWiCI0XQXMfEZb7eaFffA/viewform
Вік
14+
Вартість
Безкоштовно
Телефон
вулиця Підмурна, 5: +38 (032) 261-22-33,
+38 (063) 359-92-49