Натуральна комбуча Spraga — найсмачніший пробіотик цього літа


Опубліковано 03 Липень 2024 о 16:00

Блог Діти в місті Львів >  Натуральна комбуча Spraga — найсмачніший пробіотик цього літа


Натуральна комбуча Spraga — найсмачніший пробіотик цього літа

Photo: spraga.ua


Спека набирає обертів, тож саме час вибрати смачний і корисний напій!


Без зайвого цукру, не сильно газований і обов’язково з цікавими смаками. Такий, який хочеться пити щодня і від якого поліпшуються настрій і самопочуття. Звучить як фантастика? Зовсім ні, це все — про нову комбучу Spraga!


Це натуральний ферментований напій на основі чаю. Завдяки бродінню комбуча містить корисні для здоров’я бактерії, що збагачують мікробіом людини. І це той рідкісний випадок, коли користь поєднується з надзвичайно яскравим смаком. До речі, зараз у колекції напоїв Spraga цілих 8 смаків!


У чому секрет популярності комбучі?


Лікарі радять усім частіше вживати квашену капусту, кефір, йогурти, домашній сир. Адже всі ці продукти надзвичайно багаті на пробіотики, так само, як і комбуча Spraga. Напій містить SCOBY — симбіотичну культуру бактерій і дріжджів. Вона має безліч корисних властивостей:

  • нормалізує роботу імунної системи;

  • допомагає боротися із запальними процесами в організмі;

  • поліпшує обмін речовин і захищає ШКТ від наслідків вживання антибіотиків;

  • має антимікробні властивості;

  • посилює вироблення шлункового соку;

  • працює як антиоксидант (комбуча на основі зеленого чаю).

Комбуча багата на вітаміни С і В. Наприклад, усього одна склянка напою дає змогу отримати добову норму вітаміну В12. Ця біологічно активна речовина міститься лише в продуктах тваринного походження, тому комбуча може стати цінним джерелом В12 для веганів. Ще один бонус, який отримують поціновувачі комбучі, — поліпшення сну і зняття нервової напруги. Щоб отримати саме такий ефект, комбучу трохи підігрівають і вживають на ніч.


Натуральність — головна перевага комбучі Spraga!


На відміну від більшості сильногазованих напоїв, комбучу Spraga виготовляють із натуральних компонентів. За основу беруть воду і чай (класичний чорний, зелений або фруктовий з додаванням різноманітних прянощів). До них додають бактерії SCOBY і Tibicos, а для того, щоб процес ферментації запустився, ще й невелику кількість цукру (він необхідний винятково для створення поживного середовища для живих бактерій). Тому, якщо ви дотримуєтесь низьковуглеводної дієти, комбучу сміливо можна додавати в раціон.

Комбуча також може містити сиропи з натуральних фруктів та ягід, а також ароматизатори. В результаті, народжуються яскраві смакові композиції, що мають ідеальний баланс кислого і солодкого. Комбуча проходить природну газацію, тому ви відчуватимете на язику маленькі бульбашки — дива ферментації! До речі, напої Spraga мають сертифікати HACCP та ISO 22000, тому можуть вживатися щодня.


8 неперевершених смаків


Сьогодні всім покупцям доступно вісім оригінальних смаків комбучі Spraga:

  1. «Класична» — традиційний кисло-солодкий смак з легким відтінком яблука. Ідеальний варіант для першого знайомства з комбучею!

  2. «Гранат» — свіжий і терпкий, як щойно вичавлений сік зі стиглого граната.

  3. «Кола» — знайомий з дитинства смак у новому прочитанні. Крута знахідка для вечірок і великих компаній!

  4. «Яблуко та груша» — як бабусин компот у селі, тільки смачніше!

  5. «Манго та маракуя» — тропічний мікс для курортного настрою.

  6. «Полуниця і м’ята» — свіжий м’ятний смак зі спокусливими нотами соковитих ягід.

  7. «Персик» — найніжніший смак для надихаючих ранків і романтичних вечорів.

  8. «Вишня» — налита соком вишня, до якої додали трішечки апельсинової цедри, шипшини, цинамону і гвоздики.

Комбуча — справжній диво-напій, доступний кожному (навіть веганам і спортсменам із суворим режимом тренувань). Без консервантів і барвників, з мінімальною кількістю цукру, насичений вітамінами і пробіотиками — Spraga не просто освіжає, а додає сил і здоров’я!





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук