Добірка чудових фільмів та мультиків до Дня сім’ї


Опубліковано 14 Травень 2024 о 10:00

Блог Діти в місті Львів >  Добірка чудових фільмів та мультиків до Дня сім’ї


Добірка чудових фільмів та мультиків до Дня сім’ї

Photo: Freepik


У 2024 році Україна вперше на офіційному рівні приєднається до святкування Міжнародного Дня сім’ї, який відзначають у світі 15 травня. Це свято було засноване ООН у 1993 році і покликане нагадувати про сімейні цінності та традиції.

«Діти в місті» підготували для вас добірку щемливих та цікавих фільмів про сім’ю, та її важливість в житті кожної людини.


Маленька міс Щастя


Неймовірний фільм про те, наскільки важлива підтримка родини. Маленька героїня мріє прийняти участь у конкурсі краси для дітей, хоча й не дуже відповідає стандартам краси на цих заходах. Втім, родина зривається в дорогу, щоб допомогти дитині здійснити її мрію.



Video: CineScope_UA


Суперсімейка


Популярна серія мультиків про незвичайну родину, кожен член якої готовий прийти один одному на допомогу. Головним сенсом мультфільму є те, що сім’я – найголовніше в житті людини.



Video: B&H Film Distribution Company


Читайте також: Про ніжних та люблячих: добірка фільмів до Дня Матері


За бортом


Надзвичайно цікавий фільм, який демонструє, як сім’я здатна змінити людину. За сюжетом не найприємніша жінка втрачає пам’ять, а чоловік, якого вона образила, розповідає їй, що насправді вона його дружина і мати чотирьох дітей.



Video: Rotten Tomatoes Classic Trailers


Таємниця Коко


Цей мультик підкорив серця мільйонів. Він розповідає про силу сімейних традицій та про важливість пам’ятати своїх пращурів та їхні історії життя.



Video: B&H Film Distribution Company


Диво


Ще один щемливий фільм про те, наскільки важлива батьківська любов і підтримка. У фільмі показаний хлопчик з особливою зовнішністю, якого дуже любила і приймала сім’я. Втім, світ виявиться не таким добрим до хлопця.



Video: Mama Maia


Монстри на канікулах


Мультик про дуже незвичайну сім’ю, яка, втім, демонструє справжню любов, підтримку та прийняття. Обов’язково зверніть увагу на ці захопливі пригоди.



Video: B&H Film Distribution Company


Енн


А от вам ще чудовий серіал, в якому справжній сенс сім’ї головні герої пізнають лише в дуже зрілому віці, коли в їхнє життя вривається маленька дівчинка. У фільмі показано, що сім’я – це не обов’язково кровні узи.



Video: Netflix


Вам може сподобатися наша стаття: Добірка фільмів та мультиків для сімейного вечора






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук