У Львові стартує продаж транспортних карток ЛеоКарт: подробиці


Опубліковано 15 Листопад 2023 о 12:00

Блог Діти в місті Львів >  Оглядові статті >  У Львові стартує продаж транспортних карток ЛеоКарт: подробиці


У Львові стартує продаж транспортних карток ЛеоКарт: подробиці

Photo: з відкритих джерел


У середу, 15 листопада, у Львові розпочнуть продавати транспортні картки ЛеоКарт. Про це повідомили у Львівській міській раді.

Продаж карток буде доступний у 37 пунктах на зупинках громадського транспорту. Картки будуть продаватися в кіосках «Інтерпрес» терміналах EasyPay. На днях з’явиться ще 7 кіосків, але мережу планують розширювати й надалі.


Знайти найближчий до вас пункт продажу/поповнення карток можна на мапі за посиланням.


Повідомляється, що вартість ЛеоКарт складатиме 60 гривень. У «Львівавтодор» обіцяють, що з 25 листопада львів’яни зможуть поповнювати картки онлайн, а не тільки у пунктах продажу. Поповнення карток відбуватиметься без комісій. Перевіряти залишок грошей на картці можна буде за допомогою валідатора у транспорті.

Додамо, що вже з 11 грудня у львівському транспорті запрацює безготівковий проїзд. Тепер у транспорті можна буде розраховуватися банківською карткою, пристроєм з NFC або транспортною карткою ЛеоКарт.

Варто зазначити, що пільговий проїзд буде доступний лише за наявності ЛеоКарт. Різноманітні посвідчення, які зараз надають право на пільговий проїзд, перестануть діяти 11 грудня. Важливо, що контролери перевірятимуть факт валідації транспортної картки, а не лише її наявність.


Читайте також: Транспортна картка ЛеоКарт: як замовити та оформити






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук