Лазерна епіляція: економія часу для матусь


Опубліковано 10 Січень 2023 о 16:00

Блог Діти в місті Львів >  Різне >  Лазерна епіляція: економія часу для матусь


Лазерна епіляція: економія часу для матусь

Photo: "Діти в місті"


Щоденні ритуали по догляду за собою забирають дуже багато часу. Особливо це стає очевидним, коли на руках маленька дитина, яка потребує постійної уваги. Втім, як зазначають психологи, молодим матусям вкрай необхідно знаходити час на себе, щоб відчувати себе доглянутими та привабливими. Це надає сил та ресурсів, які так необхідні жінкам.


Лазерна епіляція – це відмінний спосіб потурбуватися про себе та зекономити свій час.


Ця процедура позбавляє вас від необхідності щоденного гоління та робить ваш догляд за собою в рази легшим та приємнішим. Особливо це актуально зараз, коли через віялові відключення світлу доволі складно встигнути зробити найнеобхідніше.


Переваги лазерної епіляції


Лазерная эпиляция имеет ряд преимуществ. Photo: laserville.com


В арсеналі майстрів індустрії краси є багато способів, які допомагають позбавитися від небажаного волосся. Втім, багато з них доволі болісні. До того ж, їх постійно потрібно повторювати. Лазерна епіляція у порівнянні з тим же воском має безліч переваг. Саме тому жінки все частіше звертають увагу на цей інноваційний спосіб.


Топ переваг:

  • безболісність,
  • підходить для будь-якої зони,
  • безпечність,
  • видимий результат,
  • відсутність вростаючого волосся,
  • ефективність.


Лазерна епіляція давно вже перестала бути болючою процедурою. Завдяки сучасному обладнанню, під час процедури ви відчуваєте максимум поколювання та тепло. На чутливі ділянки завжди можна нанести спеціальний гель, завдяки якому процедура буде зовсім безболісною.

Ви можете робити процедуру на будь-якій ділянці тіла. Нові лазери впораються навіть з волоссям блондинок, які старі лазери не брали. А прибирати волосся на обличчі набагато зручніше саме лазером, а не воском.

Варто зазначити, що лазерна епіляціє є цілком безпечною, адже впливає виключно на волосяну цибулину, і жодним чином не шкодить м’язам, судинам, внутрішнім органам тощо. Лазер не сповільнює ріст волосся, а руйнує цибулину, завдяки чому волосся перестає рости.

Результат можна побачити вже після першої процедури, а через 6-8 сеансів ви будете просто на сьомому небі від щастя і більше не зможете відмовитися від лазерки, адже це так зручно!


Що треба знати про лазерну епіляцію



Photo: laserville.com


Процедура дійсно дарує надзвичайний ефект, але не позбавляє від волосся назавжди. Це варто пам’ятати, щоб не засмучуватися, коли з часом волосся повертатиметься. Річ у тому, що лазер руйнує ті волосяні цибулини, які наразі активні. З часом у вас можуть просинатися сплячі фолікули. Але це не біда! Щоб ефект був довготривалим та надійним, час від часу треба повторювати процедуру. У цьому питанні треба орієнтуватися на власні особливості, адже у кожної людини різне волосся, яке по-різному реагує на зовнішнє втручання.

Зима – найкращий час розпочати ходити на сеанси лазерної епіляції, щоб встигнути досягти бажаного ефекту до літа. Тому не вагайтеся та спробуйте цей дієвий та комфортний спосіб позбавлення від зайвого волосся.






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук