Ідеї для подарунків на різдвяні та новорічні свята для дітей 2022


Опубліковано 17 Листопад 2022 о 12:00

Блог Діти в місті Львів >  Ідеї для подарунків на різдвяні та новорічні свята для дітей 2022


Ідеї для подарунків на різдвяні та новорічні свята для дітей 2022

Photo: «Діти в місті»


Час минає невпинно і вже зовсім скоро в Україну прийдуть різдвяні та новорічні свята. Діти завжди з нетерпінням чекають на ці свята, адже це особливий період, коли можна очікувати на диво. Звичайно, цього року у всіх українців одна мрія на всіх, але цікаві і милі подарунки для дітей – це гарна традиція, від якої не варто відмовлятися.

Підібрати подарунок сучасним дітям – завдання не з простих. А треба такий, щоб ще й приємно здивувати малечу! «Діти в місті» вирішили допомогти, зібравши для вас добірку крутезних варіантів подарунків на будь-який смак.


Парти та стільці, що "ростуть" разом з дитиною, від німецької компанії moll™



Photo: Moll

Найкращий подарунок для дітей на свята той, який подбає про здоровʼя і користь дитини при навчанні вдома.


Бажаєте подарувати дитині найпотрібніший, найкорисніший і довгограючий подарунок?

Подаруйте парту moll™, і ви самі не помітите, як теж залучитеся в гру.


Як процес навчання перетвориться на захоплюючий перформанс отримання знань, хороших оцінок з турботою про здорову поставу.

Шкільна парта moll™ «росте» разом з дитиною протягом усіх років навчання. Від дошкільного віку маленькому учневі, зручно малювати, читати, писати, грати в ігри і збирати конструктори. При цьому збережеться здорова постава і зір, а бажання проводити час за красивою, зручною і безпечною партою буде позитивно впливати на успішність.


Процес налаштування парти moll™ приведе в захват і вас, і вашого маленького інженера, адже парта і стілець налаштовуються для дітей зростом від 115 см до 195 см, а кут нахилу сторінки можна змінювати залежно від занять. Німецькими фахівцями прораховані всі необхідні доповнення, які поліпшать ергономіку робочого простору.


Можна додати висувну скриньку, стелаж, додаткову полицю або збільшити глибину парти moll™, щоб всі потрібні речі були завжди «під рукою».

І мамі, яка прийде допомагати з уроками, теж знайдеться місце, тумби-пуфіки moll™ спеціально для цього придумані. Дуже зручно!


Парти і стільці від німецької компанії moll™ - це дуже потрібний подарунок у сучасних реаліях, коли основне навчання проходить дистанційно вдома. Каталог-конструктор.


Дивитись відео: https://www.youtube.com/channel/UCF26FFQSAHPdr9X8F7nBR6A 


Тестуйте разом з дитиною німецькі парти- і стільці-трансформери в студії moll-Ukraine:

ТЦ «Мегомат», м. Одеса, вул. Толбухіна, 135/2, 2-й поверх (праве крило).


Отримайте консультацію експерта moll™:

  • Допоможемо підібрати комплект для навчання дитини на основі Вашого бюджету.
  • Підкажемо, як заощадити або вдосконалити комфорт.
  • +380 (95) 340 80 15 WhatsApp, Telegram;
  • +380 (96) 272 46 68  Viber

Подробиці: http://moll-ukraine.net.ua/ 

Інтернет-магазин:  https://moll-ukraine.com.ua/stoly/

 

Німецькі ергономічні парти- і стільці-трансформери moll™ - НАДІЙНІ ІНВЕСТИЦІЇ в здоровʼя вашої дитини.


      






Квест у коробці ОПЕРАЦІЯ "У"



Photo: Операція "У"


Що таке квест у коробці ОПЕРАЦІЯ "У"?

Це готовий набір друкованих матеріалів для проведення квесту вдома.


У коробці лежить:

  • Детальні правила та підказки для організатора квеста.
  • 11 наліпок-орієнтирів для створення тематичного квестового простору та наліпка компасу для орієнтування в цьому просторі.
  • 12 наліпок героїв квесту для гравців.
  • 8 конвертів з завданнями.
  • У конвертах друковані загадки та персональні повідомлення для героїв.
  • Карта чарівного лісу.
  • Листівка від Миколая.

Завдання квесту не складні, розраховані на цікаве спілкування між гравцями. Квест підходить як для дорослих, так і для дітей від 6 років у супроводі батьків.

Гра триває 2-3 години.



Photo: Операція "У"


Чим цікавий квест у коробці ОПЕРАЦІЯ “У”?

  • Операція "У" - це "паті-квест" для надзвичайно веселого свята.
  • Це готовий сценарій квесту та матеріали для його проведення, серед яких: Наліпки-орієнтири, - вони дають змогу перетворити ваше приміщення на чарівний ліс з загадками та випробуваннями та додати у квест цікаві елементи орієнтування на місцевості; а також наліпки героїв - символічні бейджі, які дають можливість зробити квест рольовим і залучити до активної участі кожного гостя.
  • Квест має патріотичне забарвлення та ідею.
  • Проходження квесту допомагає укріпити навички спілкування та покращити орієнтування у просторі, у процесі гри розвивається уява, творчість, логіка та увага.
  • Операція "У" - це пригода, яка згуртує вашу родину або компанію, стане приводом для кумедних фотографій та незабутніх спогадів. А ще, це чудовий спосіб цікаво сховати подарунки для гостей!


Як грати в цей квест?

Підготовка до квесту:

  • Наліпити орієнтири та компас в приміщенні, де буде проходити квест.
  • Сховати 8 конвертів та подарунки для гравців.
  • Записати підказки на Карті чарівного лісу.
  • Роздати гравцям ролі та озвучити легенду квесту.

Проходження квесту:

  • Гравці знаходять 8 конвертів з завданнями та розв'язують їх. Це активні та веселі завдання на взаємодію.
  • Відповіді 8 завдань дають пароль “Слава Україні”, за яким гравці знаходять останній орієнтир та свої подарунки.
  • Організатор квесту теж може проходити завдання разом з усіма!


Рекомендована роздрібна ціна - 549 грн.

Вік: від 6 років і старше.

Мова квесту - українська.







Металеві та електронні конструктори 




Photo: bi.ua


Дитина з ранніх років може відчути себе винахідником. Загравшись з конструктором, малюк може уявити себе авіаконструктором і навіть побувати у космосі. Дитяча фантазія на все це здатна!

А електронні конструктори, які не потребують живлення з розетки, дозволять дитині вивчити чимало важливого в темі «Електрика» та розширити сферу природничих компетентностей на новому рівні критичного мислення.




Іграшковий автобус



Photo: bi.ua


Дитячий автобус - відмінний навчальний і розвиваючий «посібник». За допомогою автобуса можна пояснити малюкові, як влаштовано транспортну систему міста, вивчити деякі правила дорожнього руху та правила поведінки пасажира в салоні. Ігри з будь-якими машинками розвивають технічне та образне мислення, дрібну моторику, уяву та фантазію.





Дошки для малювання


Порадуйте дитину набором для творчості, який допоможе їй розвинути креативність та талант. Це чудовий подарунок для маленьких дітей, які лише вчаться малювати.





Ляльки Барбі



Photo: bi.ua


Ці неймовірні красуні завжди були улюбленицями дівчаток. Сьогодні вибір ляльок настільки різноманітний, що про Барбі мріють навіть дорослі дівчинки. Окрім цього, з'явилися інклюзивні ляльки, які часто купують дітлахам з інвалідністю.




Незвичайні конструктори



Photo: bi.ua


Простий, але творчий конструктор — напрочуд гнучка розвиваюча іграшка, різнокольорові елементи якої мають незвичайне зчеплення і гнуться в різні боки, не ламаючись. Райдужні зигзаги можна згинати, розгинати і з'єднувати між собою, утворюючи багатоярусні тривимірні конструкції. Варіанти і кількість моделей вичерпуються лише фантазією гравця.




LEGO Super Mario



Photo: bi.ua


Маріо - найвідоміший в світі сантехнік - персонаж популярної відеогри «Супер Маріо». Компанія LEGO вирішила подарувати нове життя улюбленцю мільйонів і спільно з Nintendo розробила лінію інтерактивних конструкторів - LEGO Super Mario, розраховану на дітвору віком 6 +. Малюки зможуть самі створювати захоплюючу гру і спостерігати, як «ожилий» на екрані смартфона або планшета чоловічок взаємодіє з ігровим полем і спеціальними блоками.




Безпечні набори


Купуйте конструктор відповідної вікової категорії. Набори для дітей складаються з великих деталей, які неможливо проковтнути. Набори для дошкільнят виключають електричні деталі, складні сюжети, тонке збирання. Різноманітність наборів відкриває простір для фантазії та надовго займає дитину.




Трюковий самокат



Photo: allo.ua


Якщо дитина реально захоплюється трюками на самокаті, то батькам слід забезпечити якісний транспорт і підтримати це бажання. Більшість трюкових самокатів розраховані для дітей зі зростом від 140 см. Це дивовижний транспорт, який сприятиме розвитку дитини.




Ігри настільні



Photo: bi.ua


Настільні ігри для компаній – це завжди веселе і захоплююче проведення часу. Обирайте гру, яка захопить і зацікавить вашу дитину. Ще краще, щоб гра подобалася всій родині. Тоді ви зможете провести багато часу разом.




Одна з найпопулярніших настільних ігор – Монополія. Найчастіше її можна зустріти під брендом HASBRO. Ігри та іграшки HASBRO користуються популярністю в усьому світі, а Монополія – один із найбільш відомих продуктів цієї фірми.




Сільгосптехніка



Photo: bi.ua


Фермерська тематика має величезний попит у багатьох дітей. Малюкам неймовірно цікаво, як великі машини виконують різні роботи – культивують, орають землю, поливають та удобрюють, а головне – збирають урожай. Якщо дитина хоч раз бачила наживо великий трактор чи комбайн, її напевно вразили розміри цих громадин. 




Техніка для новонароджених



Photo: comfy.ua


Подарунки для найменших теж завжди актуальні. У "Чорну п'ятницю" ви можете купити безліч корисних та якісних девайсів, таких як відеоняня, стерилізатор, підігрівач для пляшечок, зволожувач повітря.









Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук