Мовні курси для дітей у Львові 2022-2023: яку школу обрати та де вчитися


Опубліковано 02 Листопад 2022 о 12:00

Блог Діти в місті Львів >  Освіта >  Мовні курси для дітей у Львові 2022-2023: яку школу обрати та де вчитися


Мовні курси для дітей у Львові 2022-2023: яку школу обрати та де вчитися

Photo: «Діти в місті»


Знання іноземної мови відкриває перед людиною масу можливостей, а знання декількох мов лише розширює ці можливості. Як прийнято казати: «Скільки мов ти знаєш – стільки разів ти людина». І ці слова мають велике значення, адже, вивчаючи нову мову, ми вбираємо в себе не лише нові знання, а й знайомимося з новою культурою.

Найпоширенішою та найпопулярнішою у світі сьогодні є англійська мова. Знання англійської надзвичайно важливе для кар'єри, подорожей та пізнання світу. Втім, як дізналися за останній рік українці, у кожній країні, в якій ти плануєш навчатися, жити та працювати, необхідно вивчати мову цієї країни. Саме тому, вивчення іноземної мови за останній рік набуло масового характеру.

Щоб забезпечити дитині гарні знання, багато батьків віддають їх навчатися до мовних шкіл, які дають гідний рівень знань, де діти з радістю вивчають іноземну мову.


«Діти в місті» пропонують вашій увазі перелік львівських мовних шкіл, які добре зарекомендували себе.


Helen Doron English Lviv-Pivden


Photo: Helen Doron


Helen Doron English Lviv-Pivden - від ідеї до глобального лідерства!


"Англійська Хелен Дорон" – світовий лідер у галузі викладання англійської як другої мови.

Міжнародна франчайзингова мережа “Англійська Хелен Дорон” представлена у 37 країнах більш ніж 1 000 навчальними центрами.

В Україні перший навчальний центр відкрився в Одесі у 2004 році. Зараз у 29 містах України працюють понад 70 навчальних центрів, де щороку близько 10 000 студентів віком від 3-х місяців до 19 років вивчають англійську за авторською методикою Хелен Дорон.


Від натхнення до бізнесу

Більше 30 років тому, коли Хелен Дорон спостерігала, як її донька вивчає гру на скрипці за методом Сузукі, діти вчилися грати на слух, відтворюючи музику, яку почули. Сузукі описав свій метод як “мова музики”. Натхненна принципами цього підходу, Дорон запитала себе: "Якщо Сузукі викладає мову музики, чому ми не викладаємо музику мови?".

Будучи лінгвістом, Дорон глибоко розуміла механіку мови. А як викладач та мати дітей-білінгвів, вона бачила виклики, пов'язані з навчанням англійської як другої мови. В ті часи вчителі у загальноосвітніх школах використовували стандартні методики навчання іноземної мови через читання та письмо.

В 1985 році Хелен Дорон розробила власну методику викладання англійської мови у ранньому віці. Ця інноваційна методика Хелен Дорон дозволила дітям вчитися говорити англійською і розуміти її ще до того, як вони почнуть читати і писати, – так само, як і їхньою рідною мовою.


Комплексна система занурення у мовне середовище

Хелен Дорон створила унікальну методику навчання дітей у віці від 3 місяців до 19 років, щоб зробити вивчення англійської мови таким же легким і природним, як вивчення рідної мови. Система Хелен Дорон спрямована на створення ідеальних умов для вивчення англійської мови. Особлива роль в досягненні цієї мети відводиться заохоченню та позитивній мотивації студентів.

Процес навчання не обмежується цікавими уроками англійської мови у навчальному центрі. Додатково ми організовуємо тематичні вечірки, майстер-класи, табори під час шкільних канікул та екскурсії. За допомогою інноваційних мультимедійних розробок Освітньої Групи Хелен Дорон студенти можуть у будь-якому місці у зручний для них час поглиблювати знання англійської мови:



Video: Helen Doron


  • Helen Doron Stream – онлайн-додаток з аудіо- та відеоматеріалами до навчальних програм.
  • Kangi Club – портал онлайн-ігор і розвиваючих завдань.
  • Helen Doron Radio – власна радіостанція, яка об’єднує підлітків у всьому світі.
  • Helen Doron Song Club – пісенний клуб на YouTube з авторськими піснями та відеороликами.
  • Helen Doron Read – мобільний додаток для формування та вдосконалення навичок читання та письма.
  • Fun With Flupe English Words – мобільний додаток для вивчення нових слів наймолодшими студентами.


Як проходить навчання англійській

Немовля вивчає свою рідну мову природно, коли оточуючі постійно розмовляють з дитиною; чітко називають предмети, показуючи на них; розповідають казки, співають пісні, читають вірші та книжки.

Так само і ми навчаємо англійській, як рідній, створюючи мовне середовище. На заняттях звучить виключно англійська мова. Під керівництвом професійного викладача діти та підлітки знайомляться з новими словами через живе спілкування, творчість, веселі завдання, ігри, музику.

Гра є невід’ємною складовою навчального процесу, адже дитина активно пізнає світ через гру. При цьому ми враховуємо вік дитини, оскільки він впливає на характер гри, її темп, складність та направленість. У кожної дитини свій темп розвитку та сприйняття інформації, тому ми практикуємо індивідуальний підхід на заняттях.

Методикою передбачено повторення лексики протягом уроку та цілого курсу з необхідною для запам’ятовування періодичністю та цікавою подачею навчального матеріалу. На заняттях ми створюємо сприятливу атмосферу, що допомагає студентам відчути себе впевнено, саме тому діти активні на уроках та із задоволенням і легкістю спілкуються англійською.


Навчальні програми "Англійська Хелен Дорон"

На чолі з Хелен Дорон група експертів з лінгвістики, викладання англійської мови як іноземної (ESL- English as a Second Language) та розвитку дітей розробила курси англійської відповідно до віку та рівня володіння мовою:

  • Англійська для малюків
  • Англійська для дітей
  • Англійська для школярів
  • Англійська для підлітків

Всі розповіді, пісні та мультфільми створюються спеціально для “Англійська Хелен Дорон” з урахуванням словникового запасу відповідних програм. Аналогічним чином розроблені завдання та ігри, щоб надати студентам цікавий досвід і в той же час спростити запам’ятовування слів. Тому, цікаво проводячи час, студенти навіть не помічають, як вчать англійську.

Запрошуємо Вас відчути переваги “Англійська Хелен Дорон” та відвідати безкоштовне демонстраційне заняття!


Результати навчання

В середньому за рік дитина засвоїть від 500 до 3 000 англійських слів та виразів у залежності від віку та рівня знань. Це активний словниковий запас, яким дитина зможе користуватися під час навчання, подорожей і спілкування за кордоном.


Ефективність підтверджена науковим дослідженням

В 2012 році було проведене дослідження “Академічний нагляд і емпірична оцінка професора Хайнера Бьоттгера Департаменту викладання англійської мови Католицького університету Айхштетт-Інгольштадт, Німеччина для мережі “Англійська Хелен Дорон”.

Загальний рівень задоволеності програмами “Англійська Хелен Дорон” становить більше 97%. Батьки і діти зазначають, що курси “Англійська Хелен Дорон” сприяють розвитку впевненості в собі, покращують мовні навички (аудіювання, читання, усне мовлення, письмо) і допомагають завоювати авторитет на уроках англійської мови у школі.


В опитуванні взяли участь 1 038 клієнтів мережі "Англійська Хелен Дорон", з яких:

  • 94% вважають курси “Англійська Хелен Дорон” цікавими, і це є сильним мотивуючим фактором у навчанні.
  • 91% комфортно почуваються в англомовному середовищі.
  • 82% переконані, що навчання в “Англійська Хелен Дорон” дало їм більше впевненості в їх лінгвістичних уміннях.
  • 74% зазначають, що завдяки курсам “Англійська Хелен Дорон” вони краще навчаються в школі.

Ознаймтеся з відгуками батьків та студентів "Англійська Хелен Дорон" і завітайте до одного з наших навчальних центрів в Україні.


Адреси:

  • вул. Виговського, 102, ТВК "Південний", ТЦ "Галичина", 3 пов.
    • +380 (67) 320 04 59
  • Сихів, пр. Червоної Калини, 62-А, ТЦ "Інтерсіті", 2 пов.
    • +380 (67) 320 05 82


     



Агенція іноземних мов Наталії Дячук "Руна"



Photo: Агенція іноземних мов Наталії Дячук "Руна"


Агенція іноземних мов Наталії Дячук "Руна"® працює на ринку освітніх послуг з 2000 року.


Ми пропонуємо курси вивчення та вдосконалення іноземних мов (англійської, німецької, італійської, іспанської, французької, польської, арабської, угорської, української), підготовку до складання мовних іспитів, а також усі види перекладів.


До Ваших послуг:

  •  заняття оффлайн та онлайн;
  •  заняття за різними рівнями підготовки;
  •  підготовка до ЗНО;
  •  індивідуальні заняття за зручним для клієнта графіком;
  •  мовні курси професійного спрямування;
  •  корпоративні курси за спеціально розробленими програмами на території замовника, онлайн або в офісі АІМ «РУНА».


Для охочих навчатися, працювати або жити за кордоном Агенція іноземних мов Наталії Дячук "Руна"® пропонує підготовку до складання міжнародних іспитів на підтвердження рівня англійської мови:

  • Cambridge ESOL:
    • Іспити для дітей до 12 років: Pre A1 Starters; A1 Movers; A2 Flyers;
    • Іспити для школярів A2 Key for Schools; B1 Preliminary for Schools; B2 First for Schools;
    • Іспити без вікових обмежень A2 Key; B1 Preliminary; B2 First; C1 Advanced; C2 Proficiency;
    • Іспити для викладачів ТКТ
  • IELTS
  • TOEFL
  • TOEIC


Агенція іноземних мов Наталії Дячук "РУНА" є сертифікованим екзаменаційним центром Кембриджського університету.

Адреса та телефони:

  • м. Львів, вул. Чайковського,12; +380 (67) 670 03 36
  • м. Львів вул. Дорошенка, 30/1; +380 (67) 341 64 94
  • м. Львів пл. Міцкевича, 8/2; +380 (67) 313 09 13






Онлайн-школа англійської мови «All Right»



Photo: «All Right»


Онлайн-школа англійської мови для дітей від 4-х до 12-ти років «All Right»

Закохуємо в англійську з першого погляду.

Уроки проходять в інтерактивній класній кімнаті за програмою, що поєднує Кембриджську комунікативну методику і метод повного фізичного реагування (TPR). Усі педагоги мають великий досвід роботи з дітьми та наявність профільних сертифікатів.

Купуючи пакет занять, ви також отримуєте доступ до групових занять у розмовних клубах, де діти можуть спілкуватися зі своїми однолітками з усього світу і весело долати мовний бар'єр.


Запишіть ваше сонечко на безкоштовне пробне заняття зараз і вже через місяць ви побачите гарантований результат.



Video: «All Right»


Онлайн курси «All Right» - це:

  • Індивідуальні заняття для дітей від 4х років
  • Особливий підхід до кожної дитини;
  • Заняття в ігровому форматі
  • Різноманітні спеціальні курси (Minecraft, Animals, Singing)
  • Зручний час з будь-якого куточку світу.


Перше заняття безкоштовно!


Чекаємо вас та ваше сонечко на заняттях.


Телефони:

  • +380 (094) 447 54 68
  • +380 (089) 300 00 33


      



Мовна онлайн школа Step2Talk



Photo: Step2Talk


Вчимо говорити та спілкуватися англійською мовою дітей з 10 років!

Наші програми побудовані на класичній та авторській комунікативних методиках, де 90% часу дитина слухає та говорить іноземною, виконує проектні завдання в парах, в ігровій формі практикує нові слова і граматику, дивиться відео, бере участь в створенні свого відеоконтенту на іноземній мові.


Форма навчання:

  • Онлайн
  • 3 рази на тиждень по 60 хвилин + одна розмовна година (за бажанням)
  • Заняття проходять онлайн на платформі MICROSOFT TEAMS
  • Групи по 10 учнів
  • Наші уроки записуються, можна передивитись будь-коли та виконувати обов'язкові завдання
  • Група формується з урахуванням віку і рівня дитини


Детальніше про дитячі програми на сайті.


Для того щоб ви самостійно впевнились у високому рівні нашого викладання та підходів, запрошуємо вашу дитину на Безкоштовний пробний урок.


Приймальна комісія:

  • +380 (67) 201 84 31


 



Мережа освітніх центрів "Джерело"



Photo: Джерело


Онлайн курси англійської мови для дітей від 4 до 17 років.


Цікаві та захоплюючі програми, що комплексно розвивають усі чотири мовні навички: усне мовлення, читання, письмо і сприйняття мови на слух.


Важлива роль відводиться мотивації дитини до навчання, тому програми Джерело Online побудовані в ігровій формі. 

За 25+років досвіду роботи - школа приготувала дітям багато цікавих ігор і вправ, історій англійською, а також інтерактивних змагань, квестів та захоплюючих активностей, які вдало посилюють програму, заохочуючи дитину до навчання.


Діти вчаться граючись і мають гарні результати! Запишіться на ознайомчі заняття і переконайтеся самі! Запис через сайт.


Групи формуються за віком і рівнем. Рівні від початкового А0 до впевненого незалежного користування В2.


Онлайн курси з англійської мови «Джерело online» - це:

  • Невеликі групи 4-5 дітей. Індивідуальний підхід до кожної дитини.
  • Цікаві мотиваційні програми, що дозволяють діткам з ранніх років з легкістю і захопленням навчатися, зацікавлюючи їх у подальшому навчанні.
  • Різноманіття інтерактивних ігор, вправ, корисних розминочок, творчих активностей і цікавих завдань.
  • Професійні, досвідчені викладачі нашого центру, який має вже понад 25+ років досвіду роботи у своїй галузі.


І все це - у зручному та ефективному форматі, не виходячи з дому. 


Є групові та індивідуальні уроки. Приєднуйтесь на ознайомчі заняття!


Телефон:

  • +380 (96) 363 11 37


      




Skypeteacher - Денис Федорович Бурундук



Photo: Skypeteacher


Skypeteacher - Денис Федорович Бурундук - репетитор з досвідом викладання 20 років та 5 років досвіду проживання в англомовному середовищі!

Шукаєте репетитора по скайпу для підготовки до TOEFL, IELTS, ЗНО, носіїв англійської мови з досвідом викладанням та цікавими інтерактивними уроками? Денис допоможе Вам полюбити і подивитися на англійську мову під іншим кутом, використовуючи цікаві вправи та методики, які не дадуть занудьгувати на уроці.


Рівні викладання:

  • підготовка до ЗНО (10-11 клас);
  • підготовка до ДПА (4, 5-6, 7-9 клас);
  • молодші класи (1-4), підготовка до школи;
  • репетитор для дітей - підготовка до олімпіад;
  • університетські курси (TOEFL, IELTS);
  • розмовна мова (ділова та бізнес англійська);
  • носій мови;
  • репетитор для початківців;
  • граматика (рівень А1-А2 - Beginner, Elementary, рівень B1-B2 - Intermediate, рівень C1-C2 - Advanced, Proficiency);
  • GMAT, GRE - вступ за кордон;
  • підготовка до співбесіди в посольстві;
  • підготовка до ЗНО для магістратури (ЄВІ, ЄФВВ);
  • корпоративна англійська (для компаній).


Вивчати англійську мову через інтернет стало не просто зручно, а й ефективно. Онлайн-англійська набагато дешевша і дозволяє навчатися, не відриваючись від основної роботи. Цей спосіб навчання підійде як дітям і студентам, так і дорослим людям.


  • Бажаєте читати англійські книги? Легко, 4 курси, і ви зможете насолоджуватися світовою літературою без допомоги перекладача. За 2 уроки розберетеся у закритих та відкритих складах, читання приголосних – 3, а комбінація літер 4.
  • Підвищити знання з риторики – 30 уроків, для участі у дебатах доведеться відвідати 50 занять. Для презентації доповіді 4-5.
  • Заплуталися з часом, нічого, виправити це можна лише за 10 онлайн-уроків. За 20 занять ви легко розберетеся у високій граматиці.


Б1 – 30 занять, Б2 – 50, С1 – 100, а С2 – від 150 до 200 уроків. Як бачите, при сильному терпінні та запопадливості можна всього за 2 роки опанувати англійську мову. Звичайно, багато залежить від особистого бажання того, хто навчається. Всі ці часові рамки умовні, адже кожна людина індивідуальна.


Інноваційний підхід, спеціально розроблена програма під ваші інтереси та здібності, а також зацікавленість вчителя допоможуть досягти бажаного результату.


Телефон:

  • +380 (93) 329 24 14 

Skype - Бурундук Денис репетитор English



Навчальний центр "Логос"



Photo: Навчальний центр "Логос"


Маєте проблеми з вивченням англійської мови?

Навчальний центр "Логос" - лідер в наданні репетиторських послуг!


Не потрібно чекати пів року, щоб отримати результати!

Наша унікальна методика вивчення англійської мови для дітей дозволяє в короткі терміни позбавитися від нерозуміння і отримувати результати після кожного уроку. А по завершенню курсу можливість вільно говорити, читати і писати англійською.


Наші переваги:

  • попереднє тестування;
  • зручний графік навчання;
  • невеликі групи;
  • індивідуальна програма для кожного;
  • компетентні, доброзичливі, турботливі викладачі, які допомагають зрозуміти, а не завчити матеріал!


Головний секрет - ігрова форма - нашим учням цікаво, тому всі відвідують заняття з задоволенням. Наші викладачі - майстри вищих категорій, їх завдання не просто навчити свого студента, а й прищепити йому любов до предмету і повне його розуміння.


Photo: Навчальний центр "Логос"


Зареєструватися на БЕЗКОШТОВНЕ пробне заняття можна за телефоном +380 (96) 496 71 66 або залишити заявку за посиланням.


Телефон:

  • +380 (96) 496 71 66




Школа англійської мови FLASH



Photo: Школа англійської мови FLASH


Школа англійської мови FLASH пропонує групове навчання для дітей від 7 років за новою методикою: новий матеріал діти вивчають в групах (в класі, або онлайн), спілкуючись, створюючи власні проекти англійською, працюючи в парах, а закріплюють ці знання на нашій власній платформі де і коли зручно.


Дитина тренує говоріння, аудіювання, письмо, роблячи цікаві завдання. Така методика дозволяє працювати з довгостроковою пам’яттю та мотивацією вчитися.


Можете забути про нудне зубріння та нескінченні домашки! Ваша дитина буде в захваті від занять, а домашні завдання робитиме самостійно!

Групи діток формуємо за віком та рівнем знань і складаємо зручний графік навчання. До того ж, батьки можуть слідкувати за успішністю своєї дитини та її прогресом прямо у додатку зі смартфону, або комп’ютера, залучившись підтримкою нашого методиста.



Video: Школа англійської мови FLASH


Ми маємо відділення у провідних містах України, працюємо більше 16 років, випустили більше 20,000 студентів та гарантуємо результат! Адже щороку кожен наш викладач проходить підвищення кваліфікації у нашій власній академії.


Також ми пропонуємо:

  • заняття для першокласників у групах та індивідуально;
  • підготовку до ЗНО та міжнародних екзаменів;
  • курси для дорослих (онлайн та офлайн);
  • корпоративну англійську.


Адреса: 

  • просп. Правди, 35 
  • вул. Ярославська, 28

Телефон:

  • +380 (99) 201 56 82
  • +380 (63) 199 57 97
  • +380 (68) 429 13 54


      







Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук