Гід по вибору чоловічого взуття на зиму


Опубліковано 30 Вересень 2022 о 12:00

Блог Діти в місті Львів >  Різне >  Гід по вибору чоловічого взуття на зиму


Гід по вибору чоловічого взуття на зиму

Photo: intertop.ua


Зима приходить тоді, коли її ще зовсім не чекаєш, тому треба готуватись до морозу заздалегідь.


Найважливіший крок — обрати чоловіче взуття, бо від нього теж залежить, наскільки тепло і комфортно вам буде ступати по кучугурам.

Складність у тому, що підібрати взуття не так-то й легко, бо варіантів купа. Якщо прислухатися до деяких порад, то шопінг перестане здаватися таким важким. 


Основні властивості якісного зимового взуття


Комфорт швидко пробрався у кожен куточок чоловічого гардероба, взуття не стало виключенням. Якщо ви хочете придбати якісне взуття, то треба звернути увагу на наступні характеристики: 

  • Вологостійкість — черевики повинні добре захищати ноги від води, адже мокрі стопи призводять до того, що ви швидко мерзнете.  
  • Матеріал — у пріоритеті завжди буде натуральна тканина, яка добре зігріває та може відштовхувати воду.   
  • Утеплювач — не завжди більш щільна внутрішня тканина може бути теплою. Звертайте увагу, з яким температурним режимом конкретний утеплювач може впоратись.  


Тільки якщо звертати увагу на весь комплекс характеристик, можна підібрати дійсно якісне взуття, за яке не шкода заплатити. 


Яким буває зимове взуття для чоловіків 


Сучасні бренди пропонують великий асортимент черевиків, тож треба знати, які види взагалі існують та чим вони відрізняються один від одного. Серед запропонованого каталогу найбільшу популярність отримали наступні варіанти: 

  • класичне взуття — такі моделі мають заокруглений ніс, частіше виготовляються з натурального матеріалу; 
  • челсі — черевики середньої висоти, мають гумові вставки по боках, аби їх було зручно взувати; 
  • спортивне взуття — дуже комфортний варіант на кожен день, тому сміливо обирайте його, якщо ваша буденність не передбачає елегантних образів; 
  • напівчоботи — практичні та комфортні на зиму, підійдуть тим, кому треба ходити до офісу, але попри це хочеться не жертвувати зручністю. 


Краще одразу придбати якісне взуття від відомого бренду та насолоджуватися обновкою. Зробити це можна в інтернет-магазині INTERTOP.       






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук