Добірка каналів з мультиками на YouTube для вивчення англійської


Опубліковано 20 Червень 2022 о 10:00

Блог Діти в місті Львів >  Добірка каналів з мультиками на YouTube для вивчення англійської


Добірка каналів з мультиками на YouTube для вивчення англійської

Photo: freepik


Знання англійської стало нормою не тільки для дорослих. Діти щодня стикаються з англійськими словами та термінами – в іграх, мультиках, смартфонах. Хороші батьки всіма силами підтримують у дітях бажання говорити англійською.

"Діти в місті" знають, як важко відірвати дитину від мультфільмів, тому зібрали для вас цікаву добірку youtube-каналів з мультиками англійською. Фахівці рекомендують ці канали дітям з різними рівнями знань мови.


Super Simple Songs


Super Simple Songs – це канал із дитячими пісеньками. Тут можна починати вчити англійську і в три роки, і в п'ять, і в сім і навіть пізніше. Всі пісні – це класні веселі мультфільми з легкими мелодіями, що запам'ятовуються. Пам’ятаєте пісеньку Baby Shark про маленьку акулу? Вона саме з цього каналу.

Англійські слова легко зрозуміти з того, що показують на екрані. Є мультики на всі випадки життя – від алфавіту до опису природи, від вивчення тварин до розпорядку дня.



Video: Super Simple Songs - Kids Songs


Читайте також: Вивчаємо англійську з ранніх років: рекомендації та поради для батьків


Морфл


У дівчинки Міли є чарівний друг Морфл. Він вміє перетворюватися на що завгодно. Тому Мілі ніколи не нудно з таким другом.

Комп'ютерний мультик показує начебто звичний світ, де відбуваються дивовижні речі – наприклад, зникають усі кольори або всі тварини стають величезними. Таким чином, мультик акцентує увагу дитини на вивченні квітів або тварин.

Небагато чар, багато англійської та ще більше веселих пригод.



Video: Morphle TV


Тигреня Даніель та його сусіди


Дуже добрий мультик з незвичною графікою. Вся дія розгортається навколо тигреня Даніеля. У нього є батьки та молодша сестра. Щодня Даніель та його сім'я стикаються з простими, життєвими ситуаціями.

Дитина не лише вчить англійську, а й разом із героями мультика вчиться грати з друзями, допомагати дорослим, ділитися іграшками.

А ще у мультфільмі багато хороших англійських приказок. Це вчить як звуковому наслідуванню англійської мови, так і культури в цілому.



Video: Daniel Tiger's Neighbourhood


Свинка Пеппа


Чудовий британський мультик про сім’ю свинок та їхніх друзів. Пастельні тони, які не дратують очі, плавне зображення та малюнки такі, ніби їх малювала сама дитина. Та головне – це чиста зрозуміла англійська.

Герої займаються домашніми справами – чистять зуби, їдять, грають, читають казки. А поза домом вони ходять до школи, у гості, до магазину, їздять до бабусі та дідуся, знайомляться з різними професіями та потрапляють у побутові ситуації.

Окремо потрібно відзначити гумор мультика. Британці не лише подбали, щоб дітям було цікаво, але й приховали жарти для батьків. Наприклад, на одному уроці потрібно було намалювати овоч. Діти малювали моркву, горох тощо. А Пеппа намалювала тата Свина, який дивиться телевізор. Простий жарт для дітей, і глибокий для їхніх батьків.



Video: Peppa Pig - Official Channel


Каю


Дуже спокійний мультфільм без різких перепадів настрою.

Малюк Каю – справжній чомучка. Він ставить багато запитань, потрапляє у звичайні життєві ситуації, спілкується з батьками та дітьми.

Каю – не ідеальна дитина, іноді вередує, іноді плаче, іноді не хоче робити те, що потрібно. І в цьому головна краса мультфільму. Батьки Каю багато розмовляють із дитиною та пояснюють їй, що, як і чому. Так, англійською. Це корисно як дітям, так і батькам.



Video: Caillou - WildBrain


Маленьке королівство Бена та Холлі


Ласкаво просимо до Маленького королівства Бена і Холлі. Воно приховане серед велетенських трав і квітів, а в замках живуть принцеси, феї та чарівники-ельфи.

Тут хороша чиста англійська і трохи складніші сюжети. Маленьке королівство Бена і Холлі розраховане на дітей від 4 років, коли вони цікавляться світобудовою, і не лише запитують у дорослих, а й самі будують свої здогадки про світ. Мультик не дає відповіді, що і як влаштовано, а підштовхує дітей фантазувати самим.

У Маленькому королівстві багато моментів, що веселять дітей. Наприклад, у Бена і Холлі є сонечко Гастон, яка гавкає і поводиться як песик.



Video: Ben and Holly’s Little Kingdom – Official Channel


Вам може стати в нагоді наша добірка: ТОП-10 нових фільмів для сімейного перегляду







Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук