Дитячі садки Львова відновлюють роботу


Опубліковано 17 Травень 2022 о 12:00

Блог Діти в місті Львів >  Освіта >  Дитячі садки Львова відновлюють роботу


Дитячі садки Львова відновлюють роботу

Photo: Freepik


У понеділок, 16 травня, відновили свою роботу ще 33 дитячих садки у Львові. Загалом зараз у місті працює 83 дошкільних установи зі 120.

Під час воєнного стану дитячі садки у Львові працюють за особливим режимом. У групі знаходиться максимум 12 дітей, щоб під час повітряної тривоги один дорослий міг допомогти пройти в укриття двом діткам.

У Львівські міській раді зазначають, що наразі не можуть прийняти до садочків всіх охочих, тому першочергово приймають тих дітей, чиї батьки працюють і можуть надати для підтвердження відповідний документ.

Нагадаємо, що для зарахування дитини до садка, батькам необхідно звернутися у відповідний дошкільний заклад, подати довідки з місця праці, написати заяву на час воєнного стану про зарахування і заяву-згоду, де зазначити, що вони погоджуються з режимом і правилами роботи садочка.

Варто зазначити, що всі укриття у дошкільних закладах були перевірені. Вони відповідають всім нормам та облаштовані усім необхідним. Крім цього, на час війни було збільшено кількість вихователів у дитсадках.


Якщо у вас є необхідність віддати дитину до дитячого садочка, можете скористатися нашою добіркою приватних дитсадків у Львові.






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук