З'явився чат-бот «Львів для тебе» для вимушено переміщених українців


Опубліковано 24 Березень 2022 о 12:00

Блог Діти в місті Львів >  Оглядові статті >  З'явився чат-бот «Львів для тебе» для вимушено переміщених українців


З'явився чат-бот «Львів для тебе» для вимушено переміщених українців

Photo: Діти в місті


Міський волонтерський штаб спільно з управлінням інформаційних технологій запустили чат-бот з актуальною інформацією про життя в місті для вимушено переміщених людей.


Чат-бот допомагає внутрішньо переміщеним українцям знайти актуальну інформацію про умови проживання, контакти, медичну допомогу, транспорт, роботу, дозвілля для дітей, можливості та безпеку у Львові. Зауважимо, що ботом можна користуватись одразу після приїзду в місто. З ним буде легко дістатись до районних адміністрацій чи іншого місця перебування.


Управління інформаційних технологій інформує, що зараз чат-бот доступний у Telegram. Також за кілька днів чат-бот буде доступний для користувачів Viber.


Розробкою «Львів для тебе» на волонтерських засадах займався програміст Максим Ткач.


«З першого дня війни вирішив допомагати Україні в тому, що вмію робити найкраще. Спочатку долучився до кібервійська, а згодом взявся за створення чат-бота для допомоги переселенцям. Планую й надалі створювати цифрові рішення, які допомагатимуть нам якнайшвидше здобути перемогу та зміцнити економіку країни», – зазначає ІТ-спеціаліст.


Вам може також стати в нагоді всеукраїнський каталог "Допомога українцям" з детальною інформацією по містам України та закордоном: гуманітарна допомога, вся інформація для переселенців, медична та психологічна допомога, освіта та багато іншого.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук