Дитячі клуби Львова запустили освітній YouTube-канал


Опубліковано 23 Березень 2022 о 12:00

Блог Діти в місті Львів >  Освіта >  Дитячі клуби Львова запустили освітній YouTube-канал


Дитячі клуби Львова запустили освітній YouTube-канал

Photo: Дитячі клуби Львова


Мережа Дитячих клубів Львова запрошує дітей та юнаків зі Львова й України підписуватись та слідкувати за актуальними новинами, майстер-класами й іншими освітньо-пізнавальними відеороликами на YouTube-каналі.


Як інформує управління молодіжної політики Львівської міської ради, щодня там публікують відеоролики з майстер-класами, які можуть бути цікавими та корисними дітям: малювання, графічний дизайн, рукоділля та інші. Незабаром на каналі будуть опубліковані нові майстер-класи до Великодніх свят, а також освітні та спортивні відеоролики.


«Підписуйтеся на ютуб-канал Дитячих клубів Львова і створюйте витвори мистецтва, вчіть мови та просто насолоджуйтеся, переглядаючи відео від професійних педагогів-організаторів. Найефективніший метод подолати стрес та тривогу – це творити», – наголошують в управлінні молодіжної політики.


Дитячі клуби Львова – це 45 клубів у Галицькому, Франківському, Шевченківському, Залізничному, Личаківському та Сихівському районах. Кожен клуб має декілька гуртків з різними напрямками: фотографії, танці, спорт, іноземні мови, графічний дизайн та багато інших. Разом це 110 гуртків для дитячої творчості.






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук