У Львові відкриється LEOLAND - спортивно-розважальний центр формату edutainment


Опубліковано 24 Січень 2022 о 12:00

Блог Діти в місті Львів >  Оглядові статті >  У Львові відкриється LEOLAND - спортивно-розважальний центр формату edutainment


У Львові відкриється LEOLAND - спортивно-розважальний центр формату edutainment

Photo: Спортивно-розважальний центр LEOLAND


Пандемія та дистанційне навчання стали важким випробуванням для батьків. А особливо для мам. Правду кажучи, і дорослі, і чада потребують перепочинку одне від одного. Найкраще з цим питанням допоможуть заклади формату edutainment, де розвиток та навчання малечі проходять через розваги. Втомилися танцювати перед дитиною, аби тільки зацікавити її навчанням? Можливо, час змінити обстановку?


Львів’янам у цьому плані пощастило: невдовзі родини міста Лева зможуть завітати до LEOLAND та скористатися його перевагами. Новий спортивно-розважальний центр ось-ось розпочне роботу на вул. Мельника, 18. 


КІГУРУМІ ПАРК


Бешкетник перетвориться на мамину втіху, аби потрапити до Кігурумі парку! А потім і чинити шкоду вже не матиме сил. 

Хто ваша дитина сьогодні? Тигра чи П'ятачок? Дозвольте їй визначити це самостійно у першому в Україні парку-маскараді. Тут дітлахи віком від 3 до 9 років перевтіляться у персонажів улюблених казок та мультфільмів. Переодягнувшись у зручну піжаму кігурумі, яку можна принести з собою або придбати на місці, ваше чадо братиме участь у великій забаві. Діти зможуть годинами вивчати величезний м'який лабіринт, стрибати на батуті. А також перевірити власні сили у ніндзя-парку чи на скеледромі.

Скільки буде захоплення та приємних спогадів! Адже енергію дитини скеровано у потрібне русло. 


ПАРК ПРОФЕСІЙ «КІДЛАНДІЯ»



Photo: Парк професій "Кідландія"


Чи ви вже замислювалися, ким стане ваша дитина, коли подорослішає? Шукайте відповідь у «Кідландії»!

Тут на малечу тут очікує чимало сюрпризів, адже це перший у Львові та найбільший в Україні інтерактивний парк професій. Дітлахи віком від 3 до 14 років потраплять до справжнього міста, де задля них працює понад 30 ігрових станцій. Тут і поліцейське відділення, і лікарня, й аптека, і супермаркет, і салон краси. Та багато-багато іншого. Ваша дитина здобуде яскраві емоції та корисний досвід, працюючи пожежником, продавцем, лікарем чи співробітником аеропорту.

Простір Кідландії облаштовано таким чином, щоб ваше чадо почувалося максимально комфортно та безпечно. Отже, маленькі відвідувачі парку професій мають змогу розкрити власні обдарування, збагатитися новим знанням та заприятелювати з однолітками. 


КІНОРЕСТОРАН


Для щастя потрібно зовсім небагато. Часом просто перевести подих, провести час з родиною, або подивитися кіно без вигуків “мамцю!” на вухо. Тим більше, якщо відкривається новий оригінальний проєкт, що поєднує сучасний кінотеатр із VIP-залами та ресторанне обслуговування! Розважатися, так розважатися! А в цей час за дитиною догляне професійна няня у LEOLAND. Поки ви дивитеся популярний фільм на величезному екрані, смачну їжу на ваш вибір готують шефи кіноресторану. Й тихо, нікому не заважаючи, офіціанти сервують замовлення у вашому залі.


ТЕНІСНА ШКОЛА


Photo: Тенісна школа в Leoland


Чи бачили ви фільм “Король Річард: виховуючи чемпіонок”? Він вже спричинив зростання інтересу до великого тенісу! Якщо любите цей вид спорту, обов'язково подивіться кінострічку! В ній йдеться про Річарда Вільямса, батька відомих тенісисток Венери та Серени, що виховав з дівчат чемпіонок світу.

До речі, корти Тенісної школи в LEOLAND спроєктовано у відповідності до вимог Міжнародної федерації тенісу та Федерації тенісу України.

Покриття «хард» сертифіковане за всіма міжнародними стандартами. Отже, ці тенісні корти — ідеальне місце для тренувань майбутніх призерів міжнародних чемпіонатів. Хоча й вже титуловані спортсмени схочуть тут займатися теж. Початківці мають вибір: відвідувати ігрові тренування або займатись індивідуально з кваліфікованим тренером за спеціально розробленою програмою.

Крім того, в LEOLAND проходитимуть аматорські турніри, де кожен охочий отримає можливість перевірити власні сили. Може, ваша дитина й не привезе додому Кубок Девіса, проте точно зміцнить здоров’я та матиме надихаючу дружню компанію!

Відкриття тенісної вже у лютому 2022 року!


ПРЕМІУМ ФІТНЕС-КЛУБ UNI FORCE



Photo: Фітнес-клуб UNI FORCE


Материнство — це безсонні ночі та хронічний брак часу на себе. Коли опікуєшся дітьми 24 години на добу, виникає спокуса махнути на все рукою. Головне - вчасно згадати, що домашній побут — це не все життя, та нарешті приділити увагу власній фігурі та самопочуттю. Таку можливість вам подарує абонемент до фітнес-клубу UNI FORCE! Вишуканий простір площею майже 4 тис. квадратних метрів та понад 20 програм найефективніших тренувань будь-кого надихнуть на регулярні заняття! Для справжніх поціновувачів додамо: тут можна займатися за напрямами Les Mills та Mind and Body, результативність яких підтверджена науково.

Крім цього, на вас чекає прозорий 25-метровий басейн із зоною аквааеробіки. А ще в клубі проходять групові заняття танцями, йогою, пілатесом, є просторий тренажерний зал з надсучасним обладнанням для виконання силових, кардіо- та функціональних вправ. Розслабить напружене тіло та подарує життєво необхідний релакс візит до SPA з фінською та турецькою саунами. До речі, їх відвідування теж входить до абонементу.

Відкриття фітнес-центру UNI FORCE в березні 2022 року!


ШКОЛА ТАНЦЮ


Photo: Школа танців у Leoland


Кожен із нас хоча б раз дивився талант-шоу. Серце завмирало, коли здібна дитина ставала його учасником, а згодом і переможцем. Такі програми надихають, адже починаєш вірити, що обдаровані дівчатка та хлопчики можуть досягти справжнього визнання. Школа танців у LEOLAND — це проєкт, створений спільно із Всеукраїнською федерацією танцювального спорту під егідою її президента Андрія Поливки.

Тут готують професійних спортсменів не лише до талант-шоу, але й до національних та міжнародних змагань. Навчають танцям за трьома програмами:

  • європейською — повільний вальс, танго, фокстрот, квікстеп, віденський вальс;
  • латиноамериканською — ча-ча-ча, самба, румба, джайв, пасадобль;
  • та сучасною — хіп-хоп, диско, брейкінг, контемп, jazz-funk, house dance.

У школі бальних танців LEOLAND кожен отримає нагоду проявити свої таланти та досягти значних результатів. Адже найкращі хореографи працюють не лише з професійними спортсменами, але й з дітьми різного віку та рівня підготовки. Звісно, в сучасних комфортабельних залах.   

Відкриття школи танців вже у лютому 2022 року!


ФУТБОЛЬНИЙ ЦЕНТР «ФУТБІК»


Photo: Футбольний центр "Футбік"


Чи замислювалися ви над тим, чому в Україні багато футбольних телеканалів? Правильно! Футбол є одним із найпопулярніших видів спорту серед українців. А якщо ви чули імена нідерландських футболістів (а нині тренерів) ван Бастена чи Гулліта, то вже маєте привід говорити про сенсацію! Адже в LEOLAND відкривається голландський центр раннього розвитку «Футбік».

Це перший у Східній Європі футбольний клуб для дітей, що ставить на меті сформувати міцне підґрунтя для здоров'я та розвитку дитини за допомогою унікального методу.

Він складається з освітньої частини, міні-занять з англійської мови, цікавого футбольного тренування та домашнього завдання. Зверніть увагу: майбутніх чемпіонів готують змалечку. Аудиторія "Футбіка" – малюки від 1,5 до 7 років! Групи формують на кшталт справжніх футбольних команд: набирають 12 гравців та 2 тренери.

Ясна річ, просторі та світлі футбольні зали є абсолютно безпечними, до того ж ці приміщення обладнано всім необхідним. Батьки зможуть спостерігати за тренуванням маленьких футболістів у кімнаті очікування, де встановлено спеціальні монітори. Тобто, ваш юний спортсмен змалечку опанує секрети однієї з найпотужніших та найавторитетніших європейських шкіл футболу!

Відкриття футбіку вже у лютому 2022 року!

Також очікується відкриття другої черги у травні (решта розважального блоку). Дати та подробиці на сайті та на сторінках Leoland в соціальних мережах.


Отже, підсумуємо: спортивно-розважальний центр LEOLAND є унікальним місцем. Адже тут діти бавляться та навчаються під наглядом професіоналів. А батьки можуть, нарешті, відпочити й приділити увагу власним бажанням!







Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук