Топ-9 фільмів і мультфільмів про космос і майбутнє, які можна подивитися з дітьми


Опубліковано 01 Червень 2021 о 10:00

Блог Діти в місті Львів >  Топ-9 фільмів і мультфільмів про космос і майбутнє, які можна подивитися з дітьми


Топ-9 фільмів і мультфільмів про космос і майбутнє, які можна подивитися з дітьми

Photo: Freepik


Фантастичні і науково-фантастичні фільми не тільки цікаві, але й корисні для дітей і підлітків. Вони розвивають фантазію, дозволяють розширити рамки і подивитися на наш світ під новим кутом. Такі фільми можуть стати прекрасним поштовхом для того, щоб підліток став цікавитися наукою і технологіями. «Діти в місті» зібрали найпопулярніші фільми та мультфільми для різних вікових груп.


Трилогія «Назад в майбутнє»


Старі науково-фантастичні фільми - особливий жанр. Завдяки ним можна наочно показати дитині, як люди бачили майбутнє, і яким воно стало насправді. Фільм «Назад в майбутнє» - це вже класика, яку обожнюють переглядати не тільки діти 1990-х, але і їх сім'ї.



Video: Movieclips Classic Trailers


«ВАЛЛ-І»


Дивовижний мультик від студії «Піксар», який показує, що може статися з нашою планетою і людством в цілому, якщо ми не будемо дбати про навколишнє середовище. Мультфільм про маленького робота-прибиральника, який залишився на покинутій людьми планеті, здатний розтопити серце будь-якого глядача.



Video: TRAILER CITY


«2001 рік: Космічна одіссея»


Цей фільм хоч і був знятий в далекому 1968 році, до цих пір залишається однією з кращих науково-фантастичних картин. Більш того, саме цим фільмом надихалися творці наступних фільмів про космос і вивчення Всесвіту. Його варто дивитися зі старшими підлітками.



Video: Stanley Kubrick


«Гравітація»


Неймовірно барвистий і захоплюючий фільм, який покаже красу космосу і силу людини. Завдяки тому, що фільм майже на дві третини складається зі сцен, створених за допомогою комп'ютерної графіки, від нього неможливо відірвати погляд. Підійде для перегляду зі старшими школярами.



Video: Movieclips Trailers


«Інтерстеллар»


У фільмі описано найближче майбутнє, в якому планета потерпає від неврожаю і піщаних бур. Група вчених повинна знайти людству новий будинок в інших галактиках. Варто відзначити, що фільм має під собою наукову основу, оскільки при його створенні автори зверталися за консультаціями до фізиків-теоретиків. Цей фільм може по-справжньому зацікавити старшого школяра наукою.



Video: Warner Bros. UK & Ireland


Вам може бути цікава наша добірка: 6 документальних фільмів про нашу планету, які варто показати дітям


«Марсіанин»


«Марсіанин» - це історія людини, яка опинилася на іншій планеті в повній самоті. Вже сьогодні така історія не здається настільки фантастичною, як могла б здатися 10-20 років тому. Не виключено, що перші колонії на Марсі будуть засновані ще за нашого життя. Тому школярам буде корисно подивитися цей фільм.



Video: 20th Century Studios


«Вартові Галактики»


Один з найпопулярніших фільмів Marvel, який вдихнув життя в історію «Месників». Дивовижний світ з великою кількістю фантастичних істот. Події фільму розгортаються в наші дні в космосі.



Video: B&H Film Distribution Company


«Інопланетянин»


Фільм 1982 року, який продовжує бути актуальним для наших дітей. Це фільм про дружбу і бажання допомогти. Картина постійно входить в списки фільмів, рекомендованих для перегляду з дітьми.



Video: Movieclips Classic Trailers


«Люди в чорному»


Ще один старий фільм, який вже став класикою. «Люди в чорному» сподобаються дітям завдяки великій кількості смішних персонажів-прибульців і харизматичному головному герою.



Video: Movieclips Classic Trailers


Читайте також: 11 нових мультфільмів для всієї родини






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук