Служба таксі Opti: зручний та доступний сервіс для всієї родини


Опубліковано 18 Березень 2021 о 12:00

Блог Діти в місті Львів >  Служба таксі Opti: зручний та доступний сервіс для всієї родини


Служба таксі Opti: зручний та доступний сервіс для всієї родини

Photo: Freepik


Ринок таксі в Києві дуже виріс за останні кілька років. Це не дивно, адже часто вигідніше скористатися службою таксі, ніж обслуговувати свій власний автомобіль. Та й екологічне питання для багатьох має значення.

Велика конкуренція, як відомо, дуже вигідна клієнтам, адже фірми, що надають одні й ті ж послуги, намагаються максимально поліпшити сервіс, щоб залучити більше клієнтів. Однією з таких молодих служб таксі стала компанія Opti. Вони створили не тільки крутий додаток з безліччю корисних функцій, але також визначили основний принцип роботи для всіх своїх водіїв - бути завжди на стороні клієнта. Грубі й непрофесійні таксисти відразу потрапляють в «чорний список», і більше не можуть працювати зі службою.


Фішки Opti



Photo: Freepik


Служба таксі Opti не стала повторювати досвід своїх конкурентів, а підійшла до створення компанії з іншого боку. У Opti є намір вирішити проблему не тільки користувачів, але і водіїв, які працюють на компанію. У службі впевнені, що задоволений і успішний водій, який має масу бонусів і навчається за рахунок компанії, буде максимально крутим і приємним для клієнтів. Крім цього, в Opti пропонують масу інших корисних послуг і програм лояльності для постійних клієнтів.


Переваги Opti:

  • зручний додаток,
  • кешбек 5% на бонусний рахунок (доступно в мобільному додатку),
  • працює в трьох країнах (Україна, Литва, Польща),
  • доступний в 32-х містах України,
  • цілодобова технічна підтримка.


Додамо, що в компанії діє бонусна система за запрошення друга.


Додаткові можливості


Безумовно, Opti має всі практичні і зручні функції, які є й у інших служб. Але є низка можливостей, яких немає у інших операторів.


Трансфер

Поїздки на таксі в аеропорт або на вокзал нерідко закінчуються запізненням через неякісну роботу служб таксі. З Opti такого не трапляється. Компанія щодня здійснює трансфери, а також зустрічає гостей столиці з табличкою (на вимогу). Водій буде чекати гостя в зазначений час в терміналі або на пероні.



Photo: Freepik


Екскурсія

Київ - прекрасне місто. І хто може показати його краще, аніж таксист, який щодня об'їжджає його вздовж і поперек. Хочете побачити Софію Київську, прогулятися по Андріївському узвозу або зустріти світанок на Подолі? Звертайтеся!


Дитяче автокрісло

Згідно з українським законодавством, діти при пересуванні на автомобілі повинні перебувати в автокріслі. Однак, далеко не у всіх таксистів є таке крісло, тому багато хто нехтує правилами безпеки. У Opti ви можете замовити крісло будь-яким способом: через додаток, сайт або оператора. Таким чином ви подбаєте про безпеку ваших дітей.


Вибір машини

У Opti ви можете вибрати машину будь-якого класу, а також замовити мікроавтобус на 6 пасажирів.


Трохи про додаток


Завантажити додаток Opti можна для будь-якого пристрою: Google Play, App Store, AppGallery. Тут ви можете в кілька кліків замовити будь-який автомобіль, вибравши додаткові характеристики (наприклад, перевезення тварини або автомобіль з кондиціонером). Інтерфейс програми дуже зручний, все працює швидко та злагоджено.

Оплатити послугу при замовленні через додаток можна як готівкою, так і кредитною карткою.


Також замовлення можна зробити на сайті служби або за коротким номером 579 (для всіх міст).



*матеріал розміщений на правах реклами





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук