Медогляд дітей перед школою та дитячим садком у Львові 2021


Опубліковано 23 Березень 2021 о 12:00

Блог Діти в місті Львів >  Оглядові статті >  Медогляд дітей перед школою та дитячим садком у Львові 2021


Медогляд дітей перед школою та дитячим садком у Львові 2021

Photo: «Діти в місті»


Вже найближчим часом батькам, чиї діти збираються йти до школи або садочка, потрібно буде проходити з дитиною медогляд. Щоб оформити дитину до закладу освіти, необхідно зібрати цілий пакет документів. Медогляд же є обов’язковою процедурою, яку мають пройти усі діти.

Як відомо, майбутнім школярам необхідно здати довідку форми 086-1/о "Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов'язкового медичного профілактичного огляду". Для відвідування садочка потрібна довідка про стан здоров'я дитини (від педіатра), "Карта профілактичних щеплень" (форма №063/о), а також довідка дільничного лікаря про епідеміологічне оточення (дійсна протягом 3-х днів). Через карантинні обмеження школа може приймати документи для зарахування до першого класу в режимі онлайн.


Рішення про формат подання документів приймає засновник школи (орган державної влади, рада, фізична, юридична особа). Термін прийому документів визначають органи місцевого самоврядування та місцеві органи виконавчої влади.


Варто зазначити, що медогляд з дитиною – це завдання не з легких. Особливо, коли робота закладів охорони здоров’я ускладнена через пандемію. У приватних клініках це зробити набагато простіше, безпечніше та комфортніше, адже ви можете записатися на зручний для вас час та пройти всіх лікарів за один раз.

Багато приватних клінік пропонують комплексні програми для дітей, які йдуть в садочок або до школи. Рішення, де саме проходити медогляд - в приватній клініці або в державній - приймати, звісно, вам.

«Діти в місті» сформували добірку приватних клінік Львова, в яких можна швидко пройти медогляд з дитиною.






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук