Перспективні ІТ напрямки для дітей: як обрати та з чого розпочати навчання


Опубліковано 25 Листопад 2020 о 11:44

Блог Діти в місті Львів >  Освіта >  Перспективні ІТ напрямки для дітей: як обрати та з чого розпочати навчання


Перспективні ІТ напрямки для дітей: як обрати та з чого розпочати навчання

Photo: Logos Kids


Часто загальноосвітня школа не може повністю розкрити потенціал дитини. І саме тому існує неймовірна кількість гуртків та курсів з різноманітних напрямів. 


Дочитай до кінця та дізнайся: як дати можливість дитині безкоштовно спробувати кожен напрям, та вибрати, який їй найбільше сподобається!


  • Та як обрати потрібний і перспективний?
  • Що робити, якщо співи і танці не підходять?
  • Як опанувати професію майбутнього з раннього віку?
  • Які комп’ютерні курси для дітей у Львові обрати?
  • Чим зацікавити покоління Альфа?!


У сьогоднішній статті все та навіть більше про освіту майбутнього для дітей.


Їм лише 3 роки, а вони вже можуть зателефонувати по смартфону та завантажити додаток.

Їм лише 6, а вони вже друкують швидше ніж читають та пишуть, опановують тони інформації й живуть у віртуальному Всесвіті.

Цифрове покоління, або покоління Альфа - наше майбутнє, творці і винахідники, з якими іноді важко знайти спільну мову та достукатись до їх сердець. 

Якщо дитина проводить час в гаджетах, не варто обмежувати її інтерес. Краще записати її на курси програмування для дітей та перетворити хобі у справжню професію. 


Які ж напрямки програмування для дітей є популярними у Львові?


ІТ для найменших



Photo: Logos Kids


Інформаційні технології - розвинуть логіку, абстрактне мислення, моторику, роботу в команді, уяву та пам’ять. Це крута підготовка до школи та життя в цілому.

IT-школа для дітей найменшого віку за допомогою найпростіших програм (Scratch) робить процес навчання цікавим та зрозумілим для кожної дитини. Разом з тим, малеча вивчає корисний комп’ютер та навіть може створити першу програму. 

Дітям не обов’язково вміти читати, адже середовище побудоване на основі візуальної мови, кольорів та форм. Це чудовий базис для подальшого вивчення технологій. 


Графічний дизайн для дітей 11-16 років


У сучасному світі графічний дизайн всюди: книги, журнали, поліграфія, афіші та плакати, навчальні матеріали, креслення і карти, логотипи й фірмові стилі, реклама й упаковка продуктів, різноманітні сайти, додатки та web-сторінки.

Професія дизайнера точно стане №1 у майбутньому, а міцний фундамент можна закласти вже зараз. 

За допомогою дитячих ІТ-курсів з графічного дизайну, діти можуть розкрити свій творчий потенціал та спрямувати енергію в правильне русло. Вже з перших уроків можна опанувати найпопулярніші графічні редактори: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator. 

Курси графічного дизайну для дітей відкривають безліч можливостей у майбутньому, адже дитина може стати: митцем, веб-дизайнером, маркетологом, графічним дизайнером, ретушером, моделлером тощо. 


Веб-розробка для дітей 11-16 років 



Photo: Logos Kids


Створення сайтів, мобільних додатків - надзвичайно цікавий процес для дітей та підлітків. Так, можна створити готовий проєкт та втілити всі ідеї по дизайну та функціоналу.

Завдяки інструментам HTML, CSS, JS діти навчаться систематизувати інформацію, створювати контент, шукати та використовувати графічні зображення й інфографіку для правильного оформлення сайтів. 

За допомогою веб-розробки підлітки можуть створити власні соціальні мережі, фан-сайти, інтернет-магазини та вести блоги. 


Розробка комп’ютерних ігор 11-16 років


Напевно не існує дитини, яка не любила б грати у комп’ютерні ігри. Але наскільки приємно коли грають в гру, розроблену та створену тобою!

Курс Розробка ігор - надзвичайно перспективний напрямок для дітей 11-16 років. Програмування здійснюється за допомогою мови програмування Python, або Unity. 

Більшість відомих розробників починали саме з ігор та Python. Ця мова дає основоположні знання до створення успішної кар’єри програміста. Вона зручна у вивченні, цікава й зрозуміла для дітей та підлітків у віці від 8 до 14 років. 

Іншим напрямом програмування відеоігор є Unity3D. І якщо ви чули про віртуальну реальність і хочете створити власну віртуальну галактику, то цей варіант чудово підійде для любителів Pokémon Go, Need for Speed чи інших аркадних ігор.



Video: Logos Kids


У Logos Kids Academy представлений найширший спектр ІТ-напрямків для дітей, де діти можуть опанувати не лише технічні навички, а й здобути знання про бізнес, фінанси, удосконалити комунікативні скіли, попрацювати в команді та відвідати курси англійської для дітей.


Діти втілять власні мрії та розкриють потенціал. А щоб спробувати власні сили, реєструйтеся на безкоштовні практичні майстер-класи для дітей та пройдіть профорієнтацію.




Якщо ви ще в пошуку комп'ютерних курсів для своєї дитини? Хочете зацікавити своїх дітей та знайти хобі, яке перетвориться в професію, то приєднуйтесь до Logos Kids Academy у Львові!


Шукайте Logos Kids Academy у соцмережах:

         





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук