Топ-10 драм для всієї родини, які потрібно подивитися з дітьми


Опубліковано 03 Вересень 2020 о 10:00

Блог Діти в місті Львів >  Топ-10 драм для всієї родини, які потрібно подивитися з дітьми


Топ-10 драм для всієї родини, які потрібно подивитися з дітьми

Photo: Freepik


Нещодавно ми публікували добірку чудових комедій, які можна подивитися разом з дітьми. Але життя - це не тільки жарти, веселощі та безтурботне проведення часу. Та й з дітьми треба розмовляти не тільки про щасливі моменти, але також про складнощі, з якими вони зіткнуться в дорослому житті. Почати розмову про важливі речі допоможуть фільми, що піднімають серйозні теми, але роблять це акуратно і делікатно. «Діти в місті» зібрали 10 сімейних драм, за допомогою яких ви зможете поговорити з дитиною про дружбу, війну, смерть і кохання. 


«Хористи»



Video: UniFrance 


Це чудовий французький фільм про вчителя музики, який потрапляє в інтернат для важких підлітків. Педагог не згоден з жорстокими виховними прийомами, які використовують по відношенню до дітей. Він змінює підхід до викладання в інтернаті на своїх уроках. Це призводить до того, що і діти міняються на очах. Крім цього, фільм вчить тому, що творчість і мистецтво допомагають справлятися навіть з найважчими життєвими ситуаціями.


 «Міст в Терабітію»



Video: FilmTeaser 


Це фільм про дорослішання, дружбу, пошук себе і втрати. Підліток з бідної багатодітної сім'ї зустрічає дівчинку, яка привносить в його життя багато радості та веселощів. Вона стає йому найкращим другом, вчить його фантазувати і вірити в свої сили. У цьому фільмі досить сумний фінал, але він дуже життєвий і правдивий.


«Великий і добрий велетень»



Video: UFD Independent Films 


Неймовірна казка, знята Стівеном Спілбергом, не залишить дітей байдужими. Це фільм про дівчинку, яка познайомилася з величезним велетнем, а він виявився колекціонером хороших снів. Добрий велетень посилає дітям тільки радісні сни, в той час як його побратими вчиняють навпаки. Казка дуже красиво знята, від перегляду захоплює дух.


«Інопланетянин»



Video: Movieclips Classic Trailers 


Ще один фільм Стівена Спілберга, який встиг стати класикою. Це історія про маленького хлопчика, який зустрів інопланетянина. Добре сімейне кіно, яке вчить дітей дружбі, любові та співчуттю.


Читайте також: Топ-15 кращих нових мультфільмів, які ви могли пропустити


«Чудо»



Video: KinoCheck International 


Добра картина про незвичайного хлопчика, який, як і всі, хоче дружити з дітьми, вчитися в школі та грати в футбол. Але його незвичайна зовнішність довгий час заважає цьому. Незважаючи на люблячу сім'ю і підтримку близьких людей, відразу влитися в колектив у хлопчика не виходить.


«Кролик Джоджо»



Video: planetakino 


Це вельми незвичайний фільм про Другу світову війну, який зняв популярний режисер Тайкі Вайтіті. У фільмі доступно і не травматично для дитячої психіки показано, що таке війна, чому це страшно і жахливо. Всі події війни показані дитячими очима. З першого погляду фільм може здатися дивною пародією, але насправді це глибока драма, яку краще дивитися з дітьми старшого шкільного віку.


«Поклик предків»



Video: Ukrainian Film Distribution 


Цей фільм був знятий за книгою Джека Лондона. Картина розповідає про доброзичливого пса Бакі, який пройшов важкий життєвий шлях, зустрічаючи на своєму шляху не дуже хороших людей.


«Белль і Себастьян»



Video: UniFrance 


Французький фільм про хлопчика і собаку, який після виходу став абсолютним хітом в категорії дитячих фільмів. Дії фільму розгортаються в роки Другої світової війни. Хлопчик зустрічає і приручає собаку, яка стає його справжнім другом.


«Август Раш»



Video: Warner Bros. 


Зворушлива історія про талановитого хлопчика, який виріс в притулку, але все життя вірив, що його батьки живі. Ця віра допомагала йому з оптимізмом дивитися в майбутнє. У фільмі багато музики, яка захоплює і тримає до самого кінця. До речі, це казка з хорошим кінцем.


«Міа і білий лев»



Video: Сінематико 


Міа - дівчинка підліткового віку, яка переїжджає з батьками в ПАР, залишаючи в Лондоні своїх друзів і все своє життя. Єдиним щастям на новому місці для неї стає дружба з білим левом. Згодом, коли лев стає дорослим, з'являється багато проблем і конфліктів з родиною, які Мії доведеться пережити.


Вам може стати в нагоді наша добірка: Топ-7 фільмів про тварин, заснованих на реальних подіях






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук