Краса на кожен день: добірка простих зачісок для маленьких принцес


Опубліковано 19 Травень 2020 о 14:00

Блог Діти в місті Львів >  Краса на кожен день: добірка простих зачісок для маленьких принцес


Краса на кожен день: добірка простих зачісок для маленьких принцес

Photo: Freepik


Дівчата у будь-якому віці хочуть виглядати красиво і привабливо. Прищеплювати любов до всього гарного дівчаткам необхідно з самого дитинства. Якщо маленька дівчинка звикає щодня робити гарну зачіску, бути доглянутою та охайною, то і в дорослому житті вона залишатиметься справжньою леді.

Варто зазначити, що у працюючих мам не завжди є час на складні хитромудрі зачіски. В таких випадках на допомогу приходять швидкі, але від цього не менш гарні зачіски на кожен день. «Діти в місті» зібрали добірку найпростіших зачісок для ваших донечок.


Маленькі нюанси


У кожної людини різне волосся – структура, швидкість росту, густота. У деяких малих в 3-4 роки вже довгі шовковисті волоси, а у інших до цього віку лише починає нормально рости волосся. Крім цього, є діти з дуже слухняним волоссям, яке гарно тримається, яку зачіску не зроби. А є й ті, у кого будь-яка зачіска розпадається за лічені хвилини.

У 3-4 роки краще обирати прості зачіски – хвостики, кіски, джгутики и т. д. Можна зробити малій охайну коротку зачіску, яка дозволить їй завжди виглядати на всі 100%. В 5-6 років у дівчат з’являється вже більш довге волосся, з якого можна зробити щось цікавіше. Варто зазначити, що в цьому віці краще віддавати перевагу довгому волоссю, яке не буде заважати дітям вчитися. Коли дівчата йдуть до школи, краще мати можливість заплітати волосся. 



Photo: Freepik


Читайте також: Як виправити поставу дитини: топ ефективних вправ 


Що кому пасує


Якщо у дівчинки дуже рідке волосся, краще не робити їй зачіски у вигляді тугих кісок або хвостика. На поміч в таких випадках прийдуть зачіски за великою кількістю аксесуарів, які придадуть об’єму.



Video: Ⓗⓐⓝⓞⓤⓝⓣ Ⓗⓔⓓⓘ ⒹⓏ


Красуням з кучерявим волоссям пасуватимуть різноманітні хвостики, адже таке волосся дуже важко піддається укладці.



Video: POPxo Beauty 


Для більш неформального заходу, якщо зачіску треба робити не для школи, можна проявити фантазію. Прості зачіски також бувають дуже гарними.



Video: A Mom In Learning 


Зачіски на кожен день


Щоб вам було простіше обрати зачіски, які підійдуть вашій дитині, пропонуємо вам звернути увагу на чудову добірку простих та швидких зачісок на кожен день. Мами по всьому світу діляться своїм досвідом, щоб наші принцеси були гарними щодня.


Майстер-клас по плетінню та вузликам



Video: Jean Louis David Україна 


Добірка чудових зачісок для школи



Video: Tessi Wood 


Топ-10 зачісок, які можна зробити за 3-5 хвилин



Video: Lizas Braids 


30 зачісок на будь-який смак



Video: Làm Tóc Đẹp Mỗi Ngày 


Вам може сподобатися наша стаття: Сімейні фотоархіви: збережіть важливі моменти






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук