Чому додаткова освіта для дітей – це важливо?


Опубліковано 29 Серпень 2018 о 13:42

Блог Діти в місті Львів >  Освіта >  Чому додаткова освіта для дітей – це важливо?


Чому додаткова освіта для дітей – це важливо?

Шкільна освіта дає дитині необхідні базові навички та знання, проте не впливає на процес розкриття індивідуального потенціалу. Усі школярі вивчають однакові предмети, отримують оцінки, але у майбутньому не можуть визначитися з професією чи покликанням. Тому щораз більше батьків замислюється про додаткову освіту для дітей.

Отож, куди можна віддати дитину, крім школи?

За даними World Economic Forum (Всесвітній економічний форум) у 2020 році найбільш затребуваними навичками для реалізації людини у суспільстві будуть:

  • Рішення комплексних завдань – Створення можливостей для вирішення незвичних, погано окреслених завдань.
  • Критичне мислення – використання логіки і міркувань, для виявлення сильних і слабких сторін альтернативних рішень, висновків або підходів до проблем.
  • Креативність – здатність знаходити незвичайні, творчі рішення в тій чи іншій ситуації.
  • Управління людьми – мотивація, розвиток і управління людьми.
  • Координація з іншими – зіставлення своїх дій з діями інших людей.
  • Емоційний інтелект – усвідомлення реакції оточуючих і розуміння причин.
  • Здатність міркувати і приймати рішення – розуміння відносних вигод і витрат можливих дій, вибір найбільш придатних.
  • Сервісна орієнтація – активний пошук можливостей допомогти іншим людям.
  • Переговори – об’єднання декількох сторін заради спільної вигоди.
  • Когнітивна гнучкість – здатність створювати або використовувати різні методології для об’єднання або угруповання ресурсів.

Шкільна освіта не дає цих навиків у повному обсязі або лише частково пропонує їх вивчати. Саме тому, шукаючи додаткову освіту для дитини, необхідно враховувати ці дані. Зараз існують спеціальні освітні курси, які крім навичок для майбутнього, дають дитині можливість розкрити свої здібності, усвідомити індивідуальність та вчать бути першими серед однолітків.

Junior IT STEP Academy будує навчальну програму, опираючись на світові тенденції.

Це навчання для дітей 8-14 років, побудоване на навичках, які будуть актуальними в довгостроковій перспективі.

Ідеологія Академії створена на звітах WEF про майбутнє роботи і реалізації людського потенціалу в новій економіці. Навчальні програми Академії не лише цікаві дітям, а й визнані на міжнародному рівні – у 2017 році Академія здобула звання Чемпіона у категорії «Створення людського потенціалу» на міжнародному ІТ-заході WSIS Prizes 2017 у Женеві.

В Академії зі студентами працюють досвідчені викладачі, що вміють доступно пояснити матеріал та знайти індивідуальний підхід до кожного. Кожне заняття – це не лише актуальні знання з різних сфер ІТ, а й закріплення технологій на практиці. Діти створюють свої програми, веб-сайти, розробляють ігри та додатки для смартфонів, вчаться працювати з 3D-принтером, розробляють дизайн, конструюють роботів – усі отримані знання вони зможуть використовувати під час навчання у школі та в майбутній професії.

Під час навчання дитина зможе реалізовувати свої ідеї, створювати комп’ютерні ігри та корисні додатки, вчитися програмуванню та робототехніці. Навіть якщо в майбутньому вона не стане програмістом, ці вміння точно знадобляться у будь-якій сфері діяльності. Випускник Junior IT STEP Academy вміє краще аналізувати і використовувати доступні можливості, правильно взаємодіяти з колегами, бути кмітливим і приймати рішення швидше або знаходити нестандартні рішення. Це вигідно відрізняє наших студентів від однолітків та допомагає реалізувати свій лідерський потенціал.

Якщо ви хочете, щоб і ваша дитина отримувала навички майбутнього та ефективно використовувала свій вільний час, ви можете записатись на консультацію та отримати більше інформації про навчання в Академії.

Навчання у нових групах від 8 до 14 років розпочнеться у вересні.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук