Міні-принцеса здійснює мрії


Опубліковано 06 Серпень 2018 о 13:12

Блог Діти в місті Львів >  Різне >  Міні-принцеса здійснює мрії


Міні-принцеса здійснює мрії

Як часто ви мрієте? Вірите, що всі мрії збуваються? Команда студії «Міні-принцеса» не тільки вірить, а й допомагає здійснювати мрії особливих принцес!


31 липня дві чарівні красуні провели день у компанії зі студією «Міні-принцеса» і втілили свою мрію в життя – перетворилися на справжніх моделей! Професійний візаж, зачіска, дизайнерські сукні – і звичайні дівчатка Оля та Аня уже як справжні міні-принцеси – позують на камеру.


      


«Найприємніші моменти дня, - ділиться керівник студії  Анна Ярич, - бачити щирі посмішки дівчаток, коли вони дивилися на себе в дзеркало після двох годин роботи наших стилістів-професіоналів. А ще – чути від красунь слова про те, що це був один із найкращих днів у їх житті».

Студія «Міні-принцеса» постійно підтримує благодійні та соціальні проекти, але цього разу, як зазначають організатори, Оля та Аня надихнула їх оголосити нову соціальну ініціативу – #Мрії_збуваються.  


Ця акція стосується мрій діток із обмеженими можливостями, діток, які мріють, і які так само, як команда студії "Міні-принцеса", вірять, що всі світлі мрії добрих людей завжди збуваються!

Пишіть свою історію та свої мрії на mrii_miniprincessa@ukr.net. Команда студії "Міні-принцеса" буде знайомитися із найзаповітнішими бажаннями діток і намагатиметься втілювати мрії особливих діток у життя.


       


А історія здійснення мрій Анічки та Олічки тільки починається! Відчути себе моделлю - уже реальність, тому красуні, тепер уже із впевненістю та вірою, мріють далі.

"Ми щиро вдячні кожному, хто долучився до нашої спільної доброї справи і подарував посмішки Ані та Олі. Дякуємо фотографу Людмилі Рубан, стилісту Аліме Мамутовій, сервісу оренди суконь «Infanta Karnaval» та особисто Анні Черній! Лише завдяки їх підтримці наша команда змогла втілити ідею життя!", - відзначають організатори студії.




Що ж, варто лише додати: цінуйте кожну мить життя і будьте добрі один до одного! У кожного з нас різна історія, різні життєві дороги, різні мрії та різні можливості, але у всіх нас однакова людська гідність.

Приєднуйтеся до соціальної ініціативи студії "Міні-принцеса", відкрийте свої серця дитячим мріям!





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук