Куди піти з дитиною у Києві: топ-20 ідей для сімейного відпочинку


Опубліковано 07 Серпень 2018 о 09:24

Блог Діти в місті Львів >  Куди піти з дитиною у Києві: топ-20 ідей для сімейного відпочинку


Куди піти з дитиною у Києві: топ-20 ідей для сімейного відпочинку

Photo: Pixabay


У столиці України є безліч чудових місць, де можна провести незабутній час з дитиною. «Діти в місті» підготували добірку найпопулярніших дитячих локацій, де можна повеселитися, пограти та захопливо спланувати сімейне дозвілля. Добірка буде корисною для гостей столиці, тих хто ще не знає де краще відпочити з дитиною. Місцеві жителі, незважаючи на те, що добре знають Київ, також знайдуть для себе щось цікаве.

Влітку хочеться проводити час на вулиці, тому перша частина нашої добірки буде охоплювати розваги та активності у хорошу погоду:


Sky Family Park


Photo: SKY FAMILY PARK


SKY FAMILY PARK — унікальний формат міського відпочинку. На території парку є все необхідне для того, щоб сімейне дозвілля пройшло ідеально: дитячий розважальний комплекс Karlson park, Парк Дитячого періоду, відкритий басейн і багато іншого.


Простір сімейного відпочинку «Kacheli»


Photo: Kacheli


Місце, в якому зібрані унікальні гойдалки всіляких форм, розмірів і конструкцій — хіба це не мрія кожної дитини? Вихідний, проведений у такому форматі, ваш малюк запам’ятає надовго, і точно попросить прийти сюди ще раз.


«Сім’Я Фест»


Photo: Kacheli


Як провести час з дитиною у вихідні на свіжому повітрі та витягнути її з гаджетів? Весело, з користю, пізнаючи нове та отримуючи навички через гру. Не витрачаючи багато коштів та ще й отримуючи цінні призи та подарунки. Батьківська спілка спільно з парком «Kacheli» на ВДНГ розпочинає проект активного сімейного дозвілля на відкритому повітрі.

Фестивалі плануються щосуботи та щонеділі, з 4 серпня по 30 вересня.

 

«Аерофлай»



Photo: Аерофлай


А що скажете стосовно справжнього польоту? Навчитися літати і насолодитися імітацією вільного падіння можуть абсолютно всі: дорослі й діти, новачки і професіонали, мрійники і реалісти! Якщо вам від 5 до 70 років, а вага не перевищує 100 кг — ця унікальна розвага призначена саме для вас.


Мотузковий парк «Активна країна»


Photo: Активна країна


Якщо ваша дитина полюбляє активний відпочинок, випробування та нові враження, відвідайте мотузковий парк. Яскраві та незабутні спогади гарантовано.


Смарт-майданчик «Лемурашник»


Photo: Лемурашник


Це перший в Україні смарт-майданчик, де дитячі мрії про будиночки на деревах поєднуються з інтелектуальними активностями.

«Лемурашник» — це мережа поєднаних між собою будиночків на деревах, кожен з яких — унікальний за ігровим сюжетом. Це один з небагатьох інклюзивних парків для дітей з особливими потребами, де вони можуть відчувати себе на рівні з іншими дітьми.

Спеціальна, захищена від сонця і дощу, смартзона пропонує цікаві конструктори та майстер-класи — для батьків, для дітей та для спільних відкриттів з мамою чи татом.


Картинг-центр «Блокбастер»


Photo: Блокбастер


Всіх любителів адреналіну запрошує картинг-центр. Картинг — це вид активного відпочинку, однаково доступний для дорослих і дітей, адже шлях у цей вид перегонів відкритий для людей будь-якого віку та інтересів.


Екстрим-парк «Шалена білка»


Photo: Шалена Білка


Якщо ви бажаєте отримати задоволення від руху, перевірити себе на спритність, провести активно та комфортно сімейний відпочинок або спілкування з друзями, відчути смак адреналіну або просто повеселитися від душі — відвідайте розважальний парк «Шалена Білка». Мотузкові траси, швидкісні спуски, батут, волейбол, дартс — і це тільки для початку.

Щопонеділка дітки з особливим фізичним та інтелектуальним розвитком мають можливість користуватися послугами екстрим-парку «Шалена Бiлка» безкоштовно!


Атракціони України


Photo: Атракціони України


Катання на атракціонах — це один з найкращих видів розваг!

Що в дитинстві доставляло вам велику радість? Згадайте свої емоції від катання на гойдалках, каруселях, велосипедах… Це емоції свободи, емоції радості та нестримного щастя. Подаруйте своїй дитині незабутні враження у «Атракціонах України».


Аквапарки та басейни


Photo: Термінал


Мабуть, найбільш актуальний відпочинок влітку — біля води. «Діти в місті» нещодавно публікували добірку локацій, які найкраще підходять для дозвілля з дитиною «Топ-10 місць у Києві та області для сімейного відпочинку біля води».


А що робити у погану погоду? Де відпочити з дитиною? ТРЦ Києва пропонують різноманітні розваги для дітей та дорослих. Крім цього, є можливість відвідати музеї Києва, в яких стало доброю традицією влаштовувати дні відкритих дверей щомісяця.


«Експериментаніум»


Photo: Експериментаніум


Наприклад, музей популярної науки і техніки. Але це не типовий музей, адже в «Експериментаніумі» до всього можна торкатися! До того ж в музеї постійно проводяться фантастичні наукові шоу, від яких діти у захваті.


Скеледром «КПИскала», «Up!» та Скелелазний центр «ЦЕХ»


Photo: Up!


Якщо у столиці негода, а дітей переповнює енергія — відведіть їх у скеледром. Саме тут маленький гість відчує себе справжнім альпіністом. Провівши час у скеледромі, малюк не тільки розважиться, а й зможе перевірити свої сили, розвивати спритність, гнучкість та витривалість.


Океанаріум «Морська казка»


Photo: Морська казка


У Києві з дитиною можна відвідати ще одне незвичайне місце — музей з живими експонатами. Мова йде про океанаріум та його жителів — мешканців морів та океанів нашої планети.

Одне з найбільш захоплюючих місць океанаріуму — підводний тунель, розташований на глибині 2-х метрів під водою! Від риб глядачів відокремлює лише акрилове скло завтовшки 8 см. Перебувати у тунелі абсолютно безпечно та надзвичайно захоплююче — усе підводне життя проходить просто у вас на очах.


Київський планетарій


Photo: Київський планетарій


Київський планетарій проводить низку науково-розважальних майстер-класів, виставки науково-технологічних експонатів, арт інсталяцій, пізнавальних шоу та вражаючих перформансів, цікавих для дітей від 5 років та дорослих.


Місто професій «KidsWill»


Photo: KidsWill


Тут кожна дитина може на деякий час стати дорослою і самостійною: отримати паспорт, влаштуватися на роботу, заробляти гроші та витрачати їх на свій розсуд. Як дорослим, дітям доведеться самостійно вирішувати ким бути та яку професію обрати. У «KidsWill» можна спробувати все: і службу в міліції, і лікарську практику, і роботу на телебаченні, і багато іншого.


«Fly Kids»


Photo: Fly Kids


Величезна територія різноманітних дитячих розваг, захоплюючих атракціонів, розвиваючих ігор, а також професійна організація дитячої анімації — ось те, чим тут можуть порадувати ваших дітей. Величезна батутна арена дозволяє не лише пострибати, але й навчитися неймовірним трюкам.


«Happylon»


Photo: Happylon


Похід у дитячий розважальний центр та парк розваг стане одним із найприємніших спогадів дитини. Критий парк, де розташувалося безліч атракціонів, дитячих ігрових автоматів, каруселі та батути, дає змогу веселитися за будь-якої погоди.


«Дитяча планета»


Photo: Дитяча Планета


«Дитяча Планета» дарує можливість активно відпочити і зробити свято дітям! Мережа дитячих парків святкування днів народження по всій території України пропонує вам провести час незабутньо і весело, навчитися чомусь новому і просто відпочити разом зі своєю дитиною!


«Family Quest»


Photo: Family Quest


Більше не потрібно думати з ким залишити дитину або куди сходити батькам, поки їх чадо розважається. Приходьте і зіграйте в квест всією сім’єю. Загальна мета і захоплюючі завдання ще більше згуртують вашу команду і поповнять сімейний альбом яскравими фотографіями.


Кінотеатр


Photo: Pixabay


Похід у кінотеатр усією сім’єю — гарна традиція, яка зблизить родину. Головне — правильно обрати фільм, враховуючи вподобання кожного члена сім’ї. А якщо ваш малюк ще недостатньо дорослий для перегляду фільмів, і навряд спокійно витримає сеанс — відвідайте кінотеатр «Жовтень». У цьому кінотеатрі постійно проводяться покази нових фільмів та мультиків у рамках програми «0+ Кіно для батьків з малюками». Для зручності сім’ям з малюками пропонується великий зал на першому поверсі, пеленатори, дитяча ігрова зона. Задля комфорту дітей звук та світло приглушені.


У столиці є ще безліч місць та заходів, які можна відвідати з дитиною та яскраво провести час. Підпишіться на афішу та щочетверга отримуйте анонс найцікавіших розважальних заходів для дітей на найближчий вікенд або канікули.






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук