Топ-25 правильних мультфільмів, які необхідно подивитися всією родиною. Частина друга


Опубліковано 12 Липень 2018 о 13:30

Блог Діти в місті Львів >  Топ-25 правильних мультфільмів, які необхідно подивитися всією родиною. Частина друга


Топ-25 правильних мультфільмів, які необхідно подивитися всією родиною. Частина друга

«Діти в місті» підготували добірку правильних мультфільмів, які в доступній манері відкривають дітям головні сімейні цінності, допомагають їм зрозуміти основи взаємовідносин у суспільстві та вчать важливим життєвим урокам. Отже, перелік мультфільмів, які найкраще підходять для сімейного перегляду:


«Суперсімейка» 1, 2


В центрі сюжету родина колишніх супергероїв, які змушені приховувати своє минуле і вести звичайний спосіб життя: працювати на нудній роботі та виховувати дітей. Але коли світові загрожує небезпека суперсімейка вступає в бій, щоб врятувати людство.

Друга частина знайомить нас зі ще одним членом неймовірної родини — малюком Джек-Джеком. І знову на глядачів чекають хитрі злодії та море супергеройських пригод.


«Тачки» 1, 2, 3


Захоплююча, весела, щира та одночасно сентиментальна історія про пригоди молодого спортивного автомобіля «Блискавки» МакКуіна, якого знають усі хлопчики.

За сюжетом, «Блискавка» МакКуін — самозакохана та перспективна «зірка» автоперегонів. Він хоче стати першим в історії дебютантом гонок, який виграє Кубок світу. Але, в силу своєї самовпевненості і пихатості, він позбавляється всієї команди і може розраховувати тільки на себе в майбутній гонці.

Мультиплікаційний фільм «Тачки» вчить тому, наскільки важлива дружба та вміння діяти в команді. Всі персонажі історії — автомобілі, що мають свою душу, свої почуття та характери. Симпатичні та дотепні персонажі дозволяють співпереживати і багато сміятися.



«Літачки», «Літачки 2: рятувальний загін»



Головний герой — простий літачок-трудяга Пилюк Вітрогон, який працює на заштатному провінційному аеродромі. Але в нього є велика мрія. Налітавши тисячі кілометрів над полями, Пилюк вирішує, що пора рухатись далі. Літачок записується в кваліфікацію міжнародного змагання одномоторних літаків і наполегливо тренується, щоб поборотись за кубок навколосвітніх перегонів із зарозумілим чемпіоном Громилою.


«Льодовиковий період», «Глобальне потепління», «Ера динозаврів», «Континентальний дрейф», «Курс на зіткнення»


Серія мультфільмів про неймовірні пригоди компанії доісторичних друзів, що намагаються врятуватись від усіляких негараздів: глобального потепління, величезних та злісних динозаврів та навіть від небезпечного метеориту.

Головні герої — шаблезубий тигр Дієго, сумний мамонт Менні та лінивець Сід. І, звичайно, невгамовна білка Скрет, з вини якої і трапляються всі найбільші негаразди.

Кожна нова пригода не менш небезпечна ніж попередні. Друзі не один раз перевірять себе на міцність, допомагаючи один одному.


«Хоробра серцем» («Відважна»)


Чудова, красива, весела мультиплікаційна стрічка від студії Pixar на тему відносин дітей та батьків.

За сюжетом, шотландська принцеса Меріда, волелюбна красуня з густими, рудими кучерями, противиться волі батьків, і відмовляється виходити заміж за принців, які приїхали домагатися її руки. Страждаючи від нерозуміння батьків, молода дівчина тікає в ліси, прихопивши з собою лук і стріли. Крізь сльози вона бачить сині вогники, які за легендою, обіцяють привести людину до її долі, і долею Меріди виявляється будинок чаклунки. Відьма обіцяє принцесі допомогти вирішити проблему батьків. Однак закляття чаклунки приводить до страшних наслідків…

Мультфільм «Відважна» — це цікава історія про пригоди та порозуміння в родині, яку варто дивитися як дітям, так і дорослим.


«Історія іграшок» 1, 2, 3


Сюжет трилогії розгортається навколо іграшок хлопчика Енді, які, поки ніхто не бачить, живуть своїм власним життям. Головний герой — лялька-ковбой на ім’я Вуді. Він ватажок іграшок кімнати Енді та улюблена іграшка хлопчика. Але одного разу, немов грім серед ясного неба, Енді дарують іграшкового космонавта Базза, який напханий всякими новомодними фішками, наприклад, крилами, лазером і чітким звуком. Космонавт відразу стає улюбленцем хлопчика. Чи зможуть старі іграшки знайти спільну мову з новими?


«Як приборкати дракона» 1, 2


Мультфільм настільки ж захоплюючий, наскільки й кумедний. Чудова історія про таємничі пригоди, героїзм і дивовижну дружбу.

Сюжет мультфільму розповідає про плем’я вікінгів, що ведуть нескінченну боротьбу з лютими драконами. Підліток Гикавка з дитинства був не таким, як більшість його однолітків. Не такий відважний, не такий сильний, не такий прудкий. Бажаючи догодити батькові, хлопець намагається довести, що він гідний нащадок вождя племені й зможе перемогти дракона. Несподівано Гикавка зустрічає маленького дракона рідкісної породи. Ця зустріч не лише назавжди змінить життя молодого вікінга, але і відносини між людьми та драконами.



СМАЧНИЙ POPCORN ВІД COTTON CANDY - спонсор домашнього кіноперегляду.  
Замовляй POPCORN з доставкою в два кліки! 
Безконтактно та безпечно отримай 6 літрів попкорну за ціною 150 гривень. 
Доставка по Львову безкоштовна, по Україні - Нова Пошта. 

«Добрий динозавр»



Мультфільм для любителів динозаврів від студії Pixar про альтернативну історію нашої планети. Уявіть, що астероїд не впав на Землю і через це динозаври не вимерли, а еволюціонували: навчилися виживати, полювати і спілкуватися між собою. Яка ж тоді доля чекає на людство?


«Балерина»


Красивий та надихаючий мультфільм про мрію, що здатна подолати будь-які перепони, сподобається кожній дівчинці. Адже в центрі сюжету маленька сирітка на ім’я Феліс, яка з дитинства мріє про славу танцівниці балету. Здійснити свої заповітні бажання вкрай складно, але все змінюється після знайомства з хлопчаком на ім’я Віктор, який також бажає вирватися з притулку та відправитись до Парижу, аби здійснити свої заповітні бажання.

Мультфільм «Балерина» варто подивитися всією родиною. Легкий і добрий мультик припаде до смаку малюкам і дорослим, адже це історія про мрії, суперництво і справжню дружбу.


«Вартовий Місяця»


Події розгортаються у казковому світі, в якому Сонце і Місяць рухаються за допомогою тягової сили. Тут традиційно обирають хранителів двох світил. Але під час обрання Хранителя Місяця відбувається інцидент, через який найвідповідальнішу посаду Нічного народу посідає молодий фавн Мьюн. Але на цьому проблеми не закінчуються. Майже одразу після церемонії невідоме зло краде Сонце, а Мьюн втрачає Місяць. Героям необхідно будь-що повернути світила та врятувати свій чарівний світ.


«Вартові легенд»


Дивовижно красиве та захоплююче пригодницьке фентезі про казкову команду, що охороняє дитячі мрії від сил зла.

За сюжетом, безпекою дитячих снів, мрій та сподівань опікується команда казкових героїв, які наділені магічними здібностями. Дивовижний загін «вартові легенд» очолює Санта-Клаус, який разом з Великоднім кроликом, Зубною феєю та Піщаною людиною веде нескінченний бій із силами темряви, що одержимі ідеєю замінити дитячі сни нічними кошмарами та вбити віру дітей в казку.


«Феї»«Загублений скарб», «Фантастичний порятунок», «Таємниця магічних крил», «Турнір Долини Фей», «Таємниці піратського острова»



Красива та добра казка про світ чарівних фей. Події мультфільму розгортаються у чудовому місці, наповненому міфами, магією і дивами. Долина Фей — це ціле королівство, кожен житель якого володіє своїм, незвичайним талантом та здібностями. Усі разом вони виконують дуже важливу роботу — піклуються про природу і допомагають порам року змінювати одна одну.

Серія мультфільмів про фею Дінь-Дінь та її казкових подружок сподобається усім дівчаткам, яким до вподоби історії про фантастичні пригоди в країні Небувалія.





Якщо ви віддаєте перевагу україномовним мультикам, радимо вам ознайомитися з нашою добіркою навчальних мультсеріалів і анімаційних фільмів українського виробництва. Завдяки їм, діти не тільки розвиваються, але і вивчають рідну мову.

Діліться в коментарях своїми фаворитами і ми частіше робитимемо такі добірки.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук