Я прекрасно розумію, що майбутнє за ІТ


Опубліковано 02 Жовтень 2017 о 15:23

Блог Діти в місті Львів >  Освіта >  Я прекрасно розумію, що майбутнє за ІТ


Я прекрасно розумію, що майбутнє за ІТ

Оксана Козак, мама студентів Малої Комп’ютерної Академії:

«Зараз всі діти ростуть в оточенні комп’ютерних технологій. Дитина ще ходити чи говорити не вміє, але вже знає як користуватись смартфоном. Тому я прекрасно розумію, що майбутнє за ІТ».

Моє знайомство з Академією почалось ще давно – коли я сама лише починала освоювати комп’ютер і дізналась про навчання, яке мене дуже зацікавило. Вже тоді я вирішила, що мої діти обов’язково мають тут навчатися. В результаті в Академії навчалися і дві мої дитини, і я сама.


Про дітей:

Спочатку на навчання пішла старша донька, коли вона була у 9-му класі. Я дуже задоволена результатом та пишаюся нею. Ті навички та знання, що вона отримала в Академії, стають їй у пригоді і сьогодні. Зараз вона навчається на останньому курсі коледжу прикладного мистецтва, і коли використовують такі програми як Adobe Illustrator або Photoshop, моя донька завжди на першому місці завдяки тим знанням, що отримала в IT STEP.

Думаю завдяки цьому їй буде легше будувати свою кар’єру у майбутньому – вона ще з дитинства мріє стати мультиплікатором.

Коли моїй молодшій донці виповнилось 9 років, я теж привела її в Академію. Я знала що їй то буде цікаво, адже вона активно демонструвала здібності – одного разу створила собі окремий робочій стіл на комп’ютері, щоб обійти пароль, який я поставила. Зараз я дуже задоволена результатами її навчання в Академії і в захваті від того, що вона навчилась робити.


Про власний досвід:

Одночасно з молодшою донькою я також пішла на навчання і вже закінчила професійний курс з SEO. Я дізналась дуже багато цікавої та абсолютно нової інформації, отримала корисний досвід, який тепер вільно можу застосовувати у своїй роботі. Враження – виключно позитивні, це навчання принесло мені масу задоволення.

В Академії навички дитини користуватися комп’ютером та гаджетами перетворюються на корисні знання, практичний досвід та розуміння. Я знаю, що в майбутньому мої діти будуть не просто користувачами, а зможуть пов’язати з ІТ свою професію.


Про Академію IT STEP: 

Я можу говорити про Академію з двох боків – як колишня студентка та як мати дітей, що тут навчалися. В першу чергу, мені дуже подобається процес навчання, як у дітей, так і у дорослих – він побудований на спілкуванні. Я бачу, що викладач має за мету не просто відчитати лекцію, а дійсно чогось навчити. Якщо у студентів виникають якісь питання, то завжди можна підійти, щось уточнити, глибше дізнатись, якщо щось не зрозумів. Такий формат зовсім не зрівняється зі школою, де дітям рік читають лекції та просять сидіти тихо і не рухатись. В Академії набагато краще, набагато прогресивніше. Моя дитина ходить на навчання із задоволенням, і я сама боялась пропустити лекцію. Не тому що будуть сварити, а тому що мені завжди було цікаво, що буде далі.

Завдяки навчанню тут, я знаю, що тепер можу в деяких речах розібратись самостійно, постійно вивчати щось нове. А якщо буде потрібно, то завжди можу повернутись в Академію.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук