ТОП-9 найочікуваніших подій цієї осені у Львові


Опубліковано 11 Вересень 2017 о 10:42

Блог Діти в місті Львів >  Оглядові статті >  ТОП-9 найочікуваніших подій цієї осені у Львові


ТОП-9 найочікуваніших подій цієї осені у Львові

Осінь у Львові – завжди неповторна і яскрава, місто в цю пору року має свій особливий шарм. Цієї осені у Львові відбудеться багато особливих й атмосферних подій.


Форум видавців


З 13 до 17 вересня у львівському Палаці Мистецтв та у понад 40 локаціях міста, відбудеться 24-й «Форум видавців у Львові». За 5 днів можна буде відвідати понад 1000 культурних та освітніх заходів. Фокусна тема 24-го форуму – «Точка творення».

Коли? З 13 по 17 вересня.


Фестиваль “На каву до Львова”


Фестиваль “На каву до Львова” – це щорічне міське свято кави, що відбувається у Львові восени. В рамках фестивалю у центрі міста облаштовують ярмарок, проводять численні майстер-класи та обирають найкращу кав’ярню року.

Коли? 21-24 вересня.


Свято Сиру і Вина у Львові


Уже традиційно восени у Львові відбудеться Свято Сиру і Вина, на якому представлять ярмарок фермерських продуктів, відбудуться дегустації від провідних винних брендів, а також відзначать День Сирника. Планується, що розпочнеться Свято Сиру і Вина із великої давильні винограду за участі відомих львів’ян.

Коли? 19 жовтня – 22 жовтня.


Фестиваль крафтового пива


У Львові вже вдруге відбудеться фестиваль крафтового пива. Цього разу “Craft Beer & Vinyl Music Festival” матиме присмак свіжого хмелю. Детальна програма фесту буде відома уже згодом.

Коли? З 29 вересня по 1 жовтня.


IT.Arena


Lviv IT Arena – найграндіозніша ІТ-подія Україна, яка об’єднує програмістів, дизайнерів, топ-менеджерів, PMів, бізнес аналітиків, підприємців та стартаперів для обміну досвідом та обговорення нових ІТ-трендів. Масштаби Lviv IT Arena ростуть у геометричній прогресії, як наслідок – у 2016 році конференція зібрала понад 1800 учасників. Цього року програма “Lviv IT Arena” буде ще цікавішою ніж у попередні роки.

Коли? 29 вересня – 1 жовтня.


10 львівський міжнародний фестиваль короткометражних фільмів 2017


Wiz-Art — щорічний міжнародний фестиваль короткометражних фільмів. Щороку на фестивалі демонструють понад 100 найсвіжіших робіт короткого метру. Цього року він має відбутися у Львові в жовтні.

Коли? 11-15 жовтня.


Lviv Acoustic Fest 2017


Lviv Acoustic Fest заснований у 2013 році як найбільший акустичний фестиваль України. Організатори обіцяють, що цього року на фестивалі виступить багато цікавих гуртів.

Коли? 14-15 жовтня.


Львівський Тиждень Моди


Уже в жовтні у місті традиційно відбудеться Львівський Тиждень Моди, де українські і закордоні дизайнери представлять свої нові роботи.

Коли? 26-29 жовтня.


Фестиваль “Ніч у Львові”


У листопаді у Львові уже традиційно відбудеться фестиваль “Ніч у Львові”. Під час фестивалю львів’яни та гості міста матимуть можливість відвідати понад 100 нічних екскурсій, театралізованих дійств, мистецьких перформансів у музеях, театрах, храмах, підземеллях, галереях тощо. Вхід на деякі заходи є платний, а на деякі безкоштовний.

Коли? 10-12 листопада.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук