Міжнародний фольклорний фестиваль "Етновир 2017"


Опубліковано 23 Серпень 2017 о 14:25

Блог Діти в місті Львів >  Фестивалі >  Міжнародний фольклорний фестиваль "Етновир 2017"


Міжнародний фольклорний фестиваль "Етновир 2017"

З 24-27 серпня, у Львові, проходитиме щорічний міжнародний фестиваль фольклору "Етновир", який дасть старт святкуванню Дня Незалежності в місті.


Найвідоміші та найколоритніші колективи з таких країн, як: Македонія, Туреччина, Естонія, Індія, Польща та Україна представлятимуть свою етнічну культуру на трьох локаціях міста. Цього року колективи виступатимуть на площі Музейній, площі Ринок та у ТРЦ Victoria Gardens.


Програма фестивалю:


  • 24 серпня відбудеться офіційний старт фестивалю. У ТРЦ Victoria Gardens (вул. Кульпарківська, 226 а) о 16:00 виступатимуть колективи з Польщі, Македонії та України, а вже о 18:30 на площі Ринок пройде святковий парад учасників Фестивалю та відбудеться офіційна церемонія відкриття.
  • 25 серпня о 17:00 колектив з Естонії виступатиме у ТРЦ Victoria Gardens, а о 19:00 учасники-колективи країн Туреччини, Польщі, Македонії та України виступатимуть на площі Ринок. На площі Музейній колективи презентують унікальну програму "Етно-Моцарт" в рамках міжнародного фестивалю класичної музики LvivMozArt, який проходитиме у Львові з 18-25 серпня (www.mozart.lviv.ua). А також відбудуться батли оркестрів колективів та традиційний вечір дружби – вечір єднання та взаєморозуміння.
  • 26 серпня колективи народів світу знову вражатимуть виступами відвідувачів у ТРЦ Victoria Gardens та на площі Ринок. На площі Музейній в рамках Фестивалю буде представлено програму "Етнофешн" - цікавий формат фестивалю, який здобув своїх прихильників минулого року. Протягом програми відбудеться показ мод у етностилі від учасників фестивалю.
  • 27 серпня до уваги відвідувачів святковий завершальний концерт колективів- учасників Фестивалю у ТРЦ Victoria Gardens.


Вхід вільний.


Довідка: Фестиваль "Етновир" відбувається під егідою Міжнародної Ради Організацій Фестивалів Фольклору і Традиційних Мистецтв (CIOFF®) при ЮНЕСКО та Міжнародної Організації Народної Творчості (IOV). Організатор - Громадська організація "Етновир" за підтримки Львівської міської ради.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук