Дельфінарій "Оскар" запускає прямий автобус зі Львова


Опубліковано 10 Серпень 2017 о 13:00

Блог Діти в місті Львів >  Різне >  Дельфінарій "Оскар" запускає прямий автобус зі Львова


Дельфінарій  "Оскар" запускає прямий автобус зі Львова

Першу свою поїздку автобус до дельфінарію здійснить 26 серпня об 11:00 (збір людей о 10:30) від Приміського вокзалу. Рейс розрахований під другу шоу-виставу з морськими тваринами, яка традиційно відбувається о 14:00. Вартість поїздки коштуватиме 250 грн за одну людину. У ціну входитиме проїзд та відвідування самого шоу.


Варто наголосити, що автобус їздитиме за напрямком Львів – дельфінарій (Трускавець) – Львів щосуботи в один і той же час від львівського Приміського вокзалу. Збір бажаючих відбуватиметься щораз о 10:30, виїзд об 11:00. Автобус у дельфінарій можна буде легко розпізнати, адже він буде брендований. Повернення о 16:00. Сама ж вистава триватиме годину, то ж відвідувачі матимуть ще час зробити фото з дельфінами на пам’ять, покататися на човнику чи поплавати з дружніми чорноморськими афалінами.

«Наразі це експериментальний автобус і здійснюватиметься він у суботу у такій порі за побажанням більшості наших відвідувачів та підписників у соціальних мережах. Якщо рейс буде користуватися успіхом, то звісно ми запустимо такий автобус і в неділю, а при потребі й в інші години», – зазначила адміністрація розважально-оздоровчого комплексу.

Аби здійснити дану поїздку, потрібно зайти на сайт дельфінарію http://oskar.org.ua одним кліком забронювати квитки. Розрахуватися за поїздку потрібно буде безпосередньо уже в самому автобусі. На когось з пасажирів першого рейсу чекатиме приємний сюрприз, який підготував дельфінарій.







Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук