Спортивне свято NERF Прокачка у ТЦ Форум


Опубліковано 08 Серпень 2017 о 14:35

Блог Діти в місті Львів >  Свята >  Спортивне свято NERF Прокачка у ТЦ Форум


Спортивне свято NERF Прокачка у ТЦ Форум

19 серпня всіх гостей ТЦ "Форум" чекає справжнє спортивне свято, на якому вони можуть дізнатися про NERF усе! NERF Прокачка – цілий день спортивних розваг і драйвових ігор зі свесвітньо відомими бластерами NERF. 

У цей день діти зможуть по-справжньому прокачати свої навички гри в ньорфінг. Вони будуть змагатися на швидкість і влучність, постараються перемогти справжніх зомбі, а також спробують бластери всіх лінійок у професійному тирі NERF. Усі учасники будуть змагатися за звання Справжніх Гуру Ньорфінгу.

Для тих, хто покаже найвищий рівень прокачаності в ньорфінгу, організатори підготували класні призи.

NERF від Hasbro – іграшкові бластери для активної гри вдома і на вулиці. NERF – саме та гра, якій під силу відволікти дитину від гаджетів. Діти бігають, разом із друзями вигадують свої правила ньорфінгу та захоплено грають на свіжому повітрі. Також NERF стимулює розвиток координації рухів, спритності та спостережливості, вчить концентрувати увагу.

Батьки цінують NERF за якість і функціональність. Бластери абсолютно безпечні, прості у використанні, легко перезаряджаються, дуже точно стріляють. Навіть у випадку потрапляння в обличчя дитина не постраждає, оскільки легкі та м’які стріли для бластерів виготовлені з поролону. При цьому NERF відрізняються дальністю пострілу до 27 метрів.

За кілька років існування на ринку NERF став бажаним подарунком для тисяч дітей у всьому світі. Пограти з бластерами або, як говорять професіонали, «поньорфити», сьогодні люблять як діти, так і дорослі.

Коли: 19 серпня з 12:00 до 18:00

Де: на парковці ТР ФОРУМ, вулиця Під Дубом, 7Б.

Вхід вільний.

Подробиці на офіційному сайті NERF: http://nerfing.com.ua/


Про компанію Hasbro

Hasbro (NASDAQ: HAS) – глобальна компанія, яка надає своїм споживачам незабутні враження від гри та спілкування з улюбленими брендами, такими як PLAY-DOH, MY LITTLE PONY, LITTLEST PET SHOP, MONOPOLY, NERF, TRANSFORMERS і преміальними партнерськими брендами. За допомогою іграшок, настільних ігор, телевізійних програм, повнометражних фільмів, комп’ютерних ігор і широкої палітри споживчих ліцензійних товарів Hasbro допомагає дітям і родинами у всьому світі отримувати задоволення від гри та спілкування з близькими людьми.






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук