Літній комп’ютерний табір в Академії ШАГ – яскраві канікули з користю!


Опубліковано 06 Липень 2017 о 16:06

Блог Діти в місті Львів >  Освіта >  Літній комп’ютерний табір в Академії ШАГ – яскраві канікули з користю!


Літній комп’ютерний табір в Академії ШАГ – яскраві канікули з користю!

В Академії ШАГ тривають літні комп’ютерні табори, де діти з користю проводять свій вільний час.

Під час занять у таборі можна побачити, як діти старанно вчаться, опановують комп’ютерні технології та відкривають власні таланти.


Літній комп’ютерний табір – це правильне поєднання комп’ютерних технологій, нових знань та відпочинку на свіжому повітрі. Під час змін у таборі діти отримують незабутні враження, корисні навички, знаходять нових друзів, а також відвідують провідні ІТ-компанії.

Насичена програма літнього табору дає можливість спробувати різноманітні напрямки ІТ, щоб кожна дитина вибрала для себе нове захоплююче хобі, або навіть майбутню професію. Програма табору включає найбільш цікаві напрямки сучасних технологій, які захоплюють дітей та занурюють їх в світ ІТ.

Діти вивчають тонкощі фото та відео мистецтва, опановують програму Photoshop, отримують базові знання з програмування і керування роботами Lego та Arduino, відвідують захоплюючі заняття з VR, вчаться 3d-моделюванню та друку на 3D-принтері, розвивають soft skills та креативне мислення та заняттях з особистісного розвитку, підтягують англійську мову в ігровій формі та багато іншого.

Діти, що займаються в комп’ютерному таборі, із задоволенням відвідують всі заняття, адже їх проводять цікаві молоді викладачі, які завжди знаходять спільну мову з дітьми. На заняттях поєднується індивідуальна та командна робота, і кожен з учасників табору може проявити себе та показати власні вміння.


Незабутнім днем в комп’ютерному таборі є екскурсія в ІТ-компанію. Учасники табору вирушають в одну з провідних львівських компаній, де знайомляться з робочим процесом ІТ-спеціалістів, відвідують яскраві кабінети та кімнати відпочинку, дізнаються про внутрішній світ компанії та можуть приміряти на себе майбутню професію.


Зміни в комп’ютерному таборі тривають по два тижні протягом всього літа: 3 – 14 липня, 17– 28 липня, 31 липня – 11 серпня, 14– 25 серпня. Подаруйте дитині незабутні канікули, повні нових вражень та знань, в Літньому комп’ютерному таборі!






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук