"Гордість і упередження і зомбі". Видавництво "Основи" рекомендує до Дня всіх святих


Опубліковано 27 Жовтень 2016 о 10:47

Блог Діти в місті Львів >  Дитяча література >  "Гордість і упередження і зомбі". Видавництво "Основи" рекомендує до Дня всіх святих


"Гордість і упередження і зомбі". Видавництво "Основи" рекомендує до Дня всіх святих

До Дня всіх святих видавництво "Основи" підготували незвичну рекомендацію на книгу - "Гордість і упередження і зомбі"!


Хелловін – одне з найдавніших традиційних свят у Великобританії та Північній Ірландії, яке з кожним роком стає все більш популярним і в Україні, а його святкування викликає море емоцій, різноманітних відгуків і думок.

Напередодні християнського свята - Дня всіх святих, коли дітки вбираються у незвичні костюми, ходять по домівкам і вимагають цукерки та солодощі, а ворота між нашим  та "іншими" світами відчиняються й духи відвідують свої колишні домівки, щоб погрітись, видавництво «Основи» пропонує вашій увазі інтерпритацію відомої книги Джейн Остін "Гордість і упередження".



Коли шкільна література поростає мохом, на допомогу приходять… зомбі. Школярі, побачивши щось цікаве у назві, невимушено починають гортати книгу і знайомляться не тільки з незвичним сюжетом, а й зі знаменитим романом "Гордість та упередження" Джейн Остін, який осучаснив американець Сет Ґрем-Сміт , додавши туди трохи жаху та східні єдиноборства. 

Після ознайомлення з мешап-версією від Сета Ґрема-Сміта, у вас, скоріше за все, виникне бажання відкрити оригінал і він стане ще більш зрозумілим. У будь-якому випадку, після прочитання оновленого роману ви будете знати сюжет, основних героїв і ніколи не забуде містера Дарсі. ​Українською мовою класика жанру також опублікована видавництвом "Основи".



На початку роману "Гордість і упередження і зомбі",  ми дізнаємося, що тихі села Англії охопила загадкова моровиця, внаслідок якої мертві… почали оживати! Тепер у відважної Елізабет Беннет немає вибору: вона мусить врятувати Батьківщину від нечисті. Та вже невдовзі від таких шляхетних намірів її відволікає гордовитий і бундючний містер Дарсі. З його появою на читача чекає розкішна комедія характерів, сповнена майстерних словесних поєдинків між двома закоханими.

Цікаво! Прочитавши книгу, діти, разом з батьками,  можуть переглянути однойменний комедійний фільм жахів, який базується на романі Сета Ґрема-Сміта та ознайомитись зі знаменитим романом "Гордість і упередження" вже у трьох різних інтерпретаціях. 

У ніч Хелловіну, коли відкриваються ворота в зиму, в холодний світ, коли все живе вмирає, але одночасно з цим гутується до відродження, ви можете прочитати страшенно захоплюючу книгу "Гордість і упередження і зомбі" та зануритись у вирій подій фантастичного роману! 

Книга розрахована на дітей від 13 років та дорослих.


 





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук