Міський день еклерів у рамках фестивалю "На каву до Львова 2016"


Опубліковано 22 Вересень 2016 о 12:03

Блог Діти в місті Львів >  Свята >  Міський день еклерів у рамках фестивалю "На каву до Львова 2016"


Міський день еклерів у рамках фестивалю "На каву до Львова 2016"

Вперше у рамках "Lviv Coffee Festival" на площі Музейній відбудеться Міський День Еклерів, на якому кулінари продемонструють свої вміння.


Організатори планують влаштувати справжній еклерний рай! Впродовж 24-25 вересня відбудеться конкурс на найкращий еклер Львова, на якому продемонструють свої вміння творчі кулінари. 

На переможців чекають захоплюючі подарунки, зокрема, різноманітне кухонне обладнання та солодощі. У рамках заходу буде збудована величезна піраміда із еклерів.

Також впродовж двох днів у відвідувачів з'явиться чудова можливість спостерігати за інтерактивним виготовленням еклерів, а саме як народжуються та наповнюються кремом ці смаколики.

"Біля Домініканського собору впродовж двох днів відбуватимуться майстер-класи і кулінари будуть їх наживо начиняти. Також із еклерів буде виготовлена велика піраміда, яка матиме висоту 1,5 м, ширину - 1 м. Усі гості та мешканці міста матимуть нагоду почастуватись еклерами до кави", - розповів Євгеній Сушко, один з організаторів заходу.

"Відвідувачі зможуть придбати та скуштувати еклери з різними солодкими декораціями та начинками", - додав організатор Андрій Сидор.

Де: Музейна площа.
Коли: 24 і 25 вересня, з 10:00 до 22:00.
Вхід: безкоштовно.

 





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук