Цікаві заходи для дітей в "D.S. Таємна аптека"


Опубліковано 14 Червень 2016 о 15:27

Блог Діти в місті Львів >  Акції >  Цікаві заходи для дітей в "D.S. Таємна аптека"


Цікаві заходи для дітей в "D.S. Таємна аптека"

19 травня з нагоди Міжнародного дня музеїв у Львові стартував новий проект новий проект під назвою "Обери музей свого настрою", який буде тривати по 24 червня.

Передбачено представлення у музеях різних за тематикою заходів за принципом "один день – один музей".

Заходи інтерактивного музею "D.S. Таємна аптека", в рамках проекту, заплановано на 21 червня:  

о 10:00 - "Маловідомі факти та легенди найстаріших аптек Львова (кін. ХІХ – ХХ ст.)"
Ви почуєте маловідомі факти з історії найстаріших львівських аптек та їх власників, можете не лише побачити оригінальний старовинний аптечний посуд, а ще й дізнатись, які саме засоби були популярними у львів’ян.


об 11:00 та о 18:00 - Екскурсія «Історії Таємного аптекаря»
Багате історичне минуле фармації древнього Львова представлене відвідувачам у сучасній формі відео-екскурсії. Ви подивитесь на фармацевтів іншими очима: як на винахідників, інтелектуалів, краєзнавців, гуманістів.


о 12:00 - Екскурсія «Дитячі історії» 
Загадкова атмосфера аптеки у підземеллі та безліч цікавих і повчальних історій перетворять проведений тут час на незабутню пригоду.

о 14:00 - Науковий майстер-клас для дітей «Лабораторія Таємного аптекаря»

Таємний аптекар разом із помічницею та дітьми проведуть секретні хімічні досліди:  вирощування змій, написання тайнописів, створення магічної надувної кулі та багато іншого незвичного.  
На дітей чекають різні таємні історії, завдання, конкурси. (Забронювати квиток можна за посиланням - https://lviv.dityvmisti.ua/booking/?e=3336/)


о 15:30 - Майстер-клас для дітей «Ікона на склі»
Усіх охочих запрошують взяти участь в майстер-класі з іконопису на склі, що є однією з найяскравіших сторінок українського народного мистецтва.
Така ікона стане гарним подарунком, домашнім оберегом. (Забронювати квиток можна за посиланням - https://lviv.dityvmisti.ua/booking/?e=3337/)



 





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук