«Гойдалка під кленом/The Swing under the Maple Tree». БараБука радить


Опубліковано 08 Червень 2016 о 12:01

Блог Діти в місті Львів >  Дитяча література >  «Гойдалка під кленом/The Swing under the Maple Tree». БараБука радить


«Гойдалка під кленом/The Swing under the Maple Tree». БараБука радить

На цьому тижні, коли ще триває радість від початку літа, БараБука радить книжку-картинку Галини Ткачук та Оксани Були “Гойдалка під кленом / The Swing under the Maple Tree”.

Дівчинка Ніна захоплено гойдається на гойдалці і дивиться, як дід її найкращого друга садить квіти біля дитячого майданчика. Квіти мають дивну назву “дельфіній”, і тому, звісно ж, у дитячій уяві стають схожими на великих бузкових дельфінів. Але один необережний крок – і квіти зламано, і в очах темніє від сліз. Однак на допомогу Ніні приходить тато, він має план порятунку. Ця історія про те, як виправляти власну необережність, про важливість батьківської підтримки, а ще, звісно ж, про велике тепле літо, яке чекає на нас.

Легкість слова, що так гарно передає і відчуття висоти на гойдалці, і радість початку літа, підкреслюють ясні малюнки Оксани Були. Однак окрім художньої насолоди, книжка пропонує ще й суттєву освітню складову: англійський текст у перекладі Оксани Лущевської та Михайла Найдана допоможе вчити мову, а іноземному читачеві – відкривати наш світ. Білінгва вийшла друком у межах проекту «Крок уперед: глобалізуймося разом із українсько-англійськими книжками-картинками». Це вже п’яте видання у цій серії, яка не перестає радувати незмінною якістю текстів, ілюстрацій і дизайну.

Більше книжок про літо шукайте на сайті http://www.barabooka.com.ua





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук