БараБука радить книжку-картинку «Перша подорож»


Опубліковано 30 Березень 2016 о 18:20

Блог Діти в місті Львів >  Дитяча література >  БараБука радить книжку-картинку «Перша подорож»


БараБука радить книжку-картинку «Перша подорож»

Цього тижня БараБука радить зануритися в атмосферу мандрів і порозглядати всією родиною книжку Тетяни Горюшиної «Перша подорож».

«Перша подорож» – класична книжка-картинка (т.зв. «віммельбух»), написала й проілюструвала її Тетяна Горюшина. Дрібка тексту й величезні картонні розгортки з ілюстраціями, які можна годинами розглядати. Деталі на малюнках не надто дрібні, акцент зроблено на різних видах транспорту й різноманітних тваринках, яких малюкові буде цікаво впізнавати й вгадувати.

Сюжет невибагливий, проте знайомий кожному з маленьких читачів: родина «веселих і хоробрих» зайців збирається в першу подорож, складає валізи, їде спочатку автобусом, а відтак – літаком, кораблем і нарешті прибуває на острів, де все не так, як удома: «Ще ніколи ми не вирушали так далеко від домівки, – промовила мама Зая. – Погляньте, тут немає жодного зайця, а замість морквинок – банани й ананаси!»

Є родини «домашні», яким більше до вподоби домашнє дозвілля й недалекі вилазки до бабусь-дідусів у село, а є – «мандрівні», звиклі постійно рухатися, спати по наметах, харчуватися консервами й сухими сніданками. Ось для таких мандрівних родин із маленькими дітьми – ця книжка.

Більше про чудові дитячі книжки читайте на сайті http://www.barabooka.com.ua/





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук