Концерт для найменших від M-Dates. Віола да ґамба


Опубліковано 30 Грудень 2015 о 10:42

Блог Діти в місті Львів >  Концерти >  Концерт для найменших від M-Dates. Віола да ґамба


Концерт для найменших від M-Dates. Віола да ґамба

Віола да ґамба - старовинний смичковий музичний інструмент, широко поширений по всій Європі в епоху Відродження і Бароко. Хоч по конструкції віола нагадує сучасний контрабас, вона має ряд суттєвих відмінноcтей. Сiмейство віол да ґамба налічує сімь різних інструментів, які відрізняються один від одного розміром, і, відповідно, восотою звучання. На всіх цих віолах, крім віолона - контрабасової віоли, грають сидячи, тримаючи інструмент між колінами. Найбільш популярною віола була у Англії у XVI - XVII сторіччях.

Музиканти, які до нас завітають – Вадим Вайнштейн та Вікторія Тітарова – учасники Львівського музичного цеху. 

Вадим Вайнштейн - віола - народився в Санкт-Петербурзі. Закінчив музичне училище ім. М.П.Мусоргського як гітарист (клас Дмитра Трофимова). Вчився грати на віолі да ґамба у Руста Позюмського. Приймав участь в майстер-класах Назара Кожухаря і Вітторіо Ґієльмі (Vittorio Ghielmi). Зараз вчиться в Академії ім. Я.Сібеліуса в Гельсінкі у Маркку Луолаян-Миккола (Markku Luolajan-Mikkola)

Вікторія Тітарова - спів, віола народилась у Львові. Закінчила львівську музичну школу-інтернат ім.С.Крушельницької по класу теорії музики. Вчилась грати на віолі да ґамба у Руста Позюмського. Має досвід виконання народних пісень (Швеція, Фінляндія, Хорватія, Сербія, Македонія, Болгарія та Україна), що дає їй можливість свідомо підходити до проблем інтерпритації середньовічної та ренесансної музики.

Де: Дитячий розважально-пізнавальний клуб "Лис Микита", вул. Братів Рогатинців, 18
Коли: 5 січня, у вівторок, о 18:30
Вікова група: від 0 до 3 років
Вартість: 60грн (в вартість включено 30 хв перебування в ігровій зоні)

Увага! Попередній запис обов'язковий! Записатися можна за тел.: (067) 842 09 37, (063) 931 51 20





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук