Святкова програма для дошкільнят на виставці-ярмарку "Дитячий світ"


Опубліковано 09 Грудень 2015 о 11:58

Блог Діти в місті Львів >  Ярмарки >  Святкова програма для дошкільнят на виставці-ярмарку "Дитячий світ"


Святкова програма для дошкільнят на виставці-ярмарку "Дитячий світ"

Приходьте 10-13 грудня на Виставку-ярмарок та грандіозне Свято "Дитячий світ"
«Дитячий світ-2015» це великий супермаркет, де за цінами виробника можна буде придбати найрізноманітніші товари для дітей та безкоштовний навчально-розважальний центр з різноманітними студіями, ігровим майданчиком, розвагами, радістю та сміхом, які перетворять Ваше перебування на виставці у казкову пригоду.
Не пропустіть!

Де: Виставковий центр "Південний-EXPO", вул. Щирецька 36
Коли: 
10 грудня з 12:00 до 19:00 год. 

11-12 грудня з 11:00 до 19:00 год. 
13 грудня з 11:00 до 18:00 год. 

Щодня впродовж роботи усієї виставки працюватимуть: 

  • Міні зоопарк від еколого-натуралістичного центру 
  • Дитячий кінотеатр 
  • Ярмарок ручної роботи «Зроблено з любов’ю» 
  • Виставка та презентації мережі безкоштовних дитячих гуртків нашого міста 
Щодня, впродовж роботи усієї відбуватимуться: 
- Конструювання з LEGO Duplo та ТС "Винахідник". Місце проведення: стенд ТС Винахідник 
- Конструювання з архітектурних дерев'яних конструкторів. Місце проведення: територія «Ігротеки» 
- Постійно-діючий майданчик Львівської Обласної Федерації Таеквон-До І.Т.Ф, на якому відбуватимуться: виступ показової команди; інструкторський майстер-клас для дітей; тематичний конкурс; а також на відвідувачів чекають гігантські пазли; твістер; батут «бублик»; бій губками. Місце проведення: майданчик Федерації Таеквон-До І.Т.Ф 
- Постійно-діючий ігровий майданчик від «Родинної ковбаски». На дітей чекає лазанка-батут, кольорові кульки, фотозона, майстер-класи щоб зберегти спогади про веселе свято надовго. Місце проведення: майданчик «Родинної ковбаски» 
- Постійно-діючий ігровий майданчик від «Дитячої планети». На дітей чекає басейн з кульками, веселі розваги та майстер-класи. Місце проведення: майданчик «Дитячої планети» 
- Постійно-діючий ігровий майданчик від ТРЦ «Південний». На дітей чекають веселі розваги, майстер-класи та аніматори. Місце проведення: майданчик ТПЦ «Південний» 
- Дегустація дитячих каш Milupa. Місце проведення: стенд ТМ Nutricia 
- Розвиваючі заняття та майстер-класи від «Львівської Школи Монтессорі». Місце проведення: стенд «Львівська Школа Монтессорі» 
- Розвиваючі заняття та майстер-класи від Дитячого клубу "Плавунці&Розумці". Заняття поділені на групи, залежно від вікових категорій. Місце проведення: стенд Дитячого клубу "Плавунці&Розумці"

Програма роботи виставки для дошкільнят:
  
10 грудня, четвер 
12:00-14:00 Зустріч з Чудотворцем Миколаєм. Місце проведення: Фотозона 
12:00-14:00 Традиційні Нравки для найменших (1-3 роки). Пальчикові малюнки, пластилінові аплікації, аплікації з крупами Місце проведення: стенд Nravo Kids 
12:30 Розвиваюче заняття для діток від 8 місяців до 3 років, аплікація «Пухнасте ведмежатко» та міні-лекція психолога для батьків «Чи варто переживати, якщо дитина не спить удень?». Місце проведення: стенд Дитячого клубу "Плавунці&Розумці" 
13:30-15:00 Майстер клас для дітей «Зимова фантазія». Місце проведення: стенд «Snail» 
14.00-17.00 Вивчаємо літери та тренуємо мовлення. Вивчаємо області за допомогою карти України, дізнаємось про різні орнаменти, що притаманні кожному регіону та розмальовуємо вибрану частинку нашої країни. Проводить Дитячий клуб «Петрик». Місце проведення: територія майстер-класів «Ігротеки» 
14.00-15.00 Вистава за мотивами української народної казки "Розум та щастя"; музична мініатюра "Чорна сорочина" у виконанні учнів театральної студії групи 5-7 років; вистава казки "Пригоди дружніх звірят»; музична мініатюра "Черепаха Аха" у виконанні учнів студії віком 3-4 роки. Організатор: Театральна студія Маски. Місце проведення: головна сцена 
14.00-16.00 Дитячі конкурси «Вгадайко». Ярмарок професій – продавець і фермер. Цікаві розмальовки. Місце проведення: майданчик «Родинної ковбаски» 
15.00-15.45 Сімейно-розважальне шоу, лотереї з цікавими подарунками від мережі сімейних розважальних комплексів Ігроленд. Місце проведення: головна сцена 
16:00 Творче заняття для дітей 2-4 років на тему «Будинки сплять під снігом». Місце проведення: стенд Дитячого клубу "Плавунці&Розумці" 

11 грудня, п’ятниця 
11:00-12:30 Майстер клас для дітей «Новорічний hand-made». Проводить Центру розвитку дитини «Snail». Місце проведення: стенд «Snail» 
11:00-14:00 Традиційні Нравки для найменших (1-3 роки). Пальчикові малюнки, пластилінові аплікації, аплікації з крупами. Місце проведення: стенд Nravo Kids 
11:30 Розвиваюче заняття для діток від 8 місяців до 3 років, творче завдання «Зимова казка з пластиліну» та міні-лекція психолога для батьків на тему «Ох, ці бабусі, або що робити із 101 порадою?». Місце проведення: стенд Дитячого клубу "Плавунці&Розумці" 
12.00-13.00 Майстер-клас по виготовленню виробів із солоного тіста від «Львівської Школи Монтессорі». Місце проведення: стенд «Львівська Школа Монтессорі» 
12:30-14:00 Майстер клас для дітей «Новорічний hand-made». Проводить Центру розвитку дитини «Snail». Місце проведення: стенд «Snail» 
13.00 Ярмарок професій – продавець і фермер. Цікаві розмальовки. Місце проведення: майданчик «Родинної ковбаски» 
14:00 Конкурс найкращого листа до св. Миколая. Проводить Центру розвитку дитини «Snail». Місце проведення: стенд «Snail» 
14.00-17.00 Вивчаємо літери та тренуємо мовлення (використовуються різні на дотик літери, різні асоціації з літерами). За допомогою карти України вивчаємо області, дізнаємось про різні орнаменти, що притаманні кожному регіону та розмальовуємо вибрану частинку нашої країни. Проводить Дитячий клуб «Петрик». Місце проведення: територія майстер-класів «Ігротеки» 
17.10-18.00 Диско з Лисом Микитою. Місце проведення: головна сцена 

12 грудня, субота 
11:30 Розвиваючі заняття для діток від 8 місяців до 3 років, творче завдання на тему «Листівка Святому Миколаю». Місце проведення: стенд Дитячого клубу "Плавунці&Розумці" 
12.00 Ярмарок професій – продавець і фермер. Цікаві розмальовки. Майстер-клас з виготовлення орігамі. Місце проведення: майданчик «Родинної ковбаски» 
12:00-14:00 Зустріч з Чудотворцем Миколаєм. Розкажи віршик, отримай подарунок. Місце проведення: Фотозона 
12.00-14.00 Цікаві та пізнавальні майстер класи від дитячого центру Кіндервіль. Місце проведення: територія майстер-класів «Ігротеки» 
12.00-13.00 Сімейно-розважальне шоу, лотереї з цікавими подарунками від мережі сімейних розважальних комплексів Ігроленд. Місце проведення: головна сцена 
14.00-15.00 Дитяча лабораторія «Юні дослідники» демонструватиме цікаві досліди з фізики та хімії. Діти матимуть можливість допомогти у проведенні експериментів та відчути себе справжнім юним дослідником. Організатор: «Родина» Центр щасливої родини. Місце проведення: територія майстер-класів 
14:00-15:00 Майстер клас для дітей «Новорічна феєрія». Проводить Центру розвитку дитини «Snail». Місце проведення: стенд «Snail» 
15.00-16.00 Майстер-клас по виготовленню виробів із солоного тіста від «Львівської Школи Монтессорі». Місце проведення: стенд «Львівська Школа Монтессорі» 
15.00-18.00 Вивчаємо літери та тренуємо. Вивчаємо області за допомогою карти України, дізнаємось про різні орнаменти, що притаманні кожному регіону та розмальовуємо вибрану частинку нашої країни. Проводить ДК «Петрик». Місце проведення: територія майстер-класів «Ігротеки» 
15.00-16.00 Кулінарний майстер-клас «Готуємо креативні канапки». Проводить: Олег Пригода. Місце проведення: територія майстер-класів 
16:00-17:30 Майстер клас для дітей «Виготовлення вітальних листівок з новорічними святами для захисників на сході». Місце проведення: стенд «Snail» 
17.30-18.30 Кулінарний майстер-клас від «Родинної ковбаски»: «Готуємо італійські кростіні». Проводить: Олег Пригода. Місце проведення: стенд «Родинної ковбаски» 


13 грудня, неділя 
11:00-12:30 Логоритміка (ритміка, логопедія, співанки, руханки, творчість). Проводить Центру розвитку дитини «Snail». Місце проведення: стенд «Snail» 
11:30 Творче заняття для дітей 4-5 років «Новорічні прикраси зі шпагату». Місце проведення: стенд Дитячого клубу "Плавунці&Розумці" 
12.00 Майстер-клас від «Хліборії» – розмалюй Миколайчика. Ярмарок професій – продавець і фермер. Цікаві розмальовки. Місце проведення: майданчик «Родинної ковбаски» 
12.00-14.00 Майстер-клас-заняття «Малюємо в темряві». Студія творчості «Коко». Місце проведення: дитячий кінотеатр 
12:30-14:00 Логоритміка(ритміка, логопедія, співанки, руханки, творчість). Проводить Центру розвитку дитини «Snail». Місце проведення: стенд «Snail» 
14:00-15:30 Майстер клас з глини (ліпка). Проводить Центру розвитку дитини «Snail». Місце проведення: стенд «Snail» 
15.00-16.00 Майстер-клас по виготовленню виробів із солоного тіста від «Львівської Школи Монтессорі». Місце проведення: стенд «Львівська Школа Монтессорі» 
16.00-17.00 Вистава «Подарунок для Миколая або любов творить дива». Організатор: вокальна та театральна студія "Фора". Художній керівник Уляна Пастернак. Місце проведення: головна сцена 
16:00-17:30 Майстер клас з глини (ліпка). Проводить Центру розвитку дитини «Snail». Місце проведення: стенд «Snail» 

Більше інформації на сайті http://www.galexpo.com.ua/ru/exhibition-2015/231.html
Та на сторінках соц. мереж:
Facebook https://www.facebook.com/exhibchildrensworld
VK https://vk.com/exhibchildrensworld





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук