Сімейне благодійне свято «Я помагаю Миколаю»


Опубліковано 01 Грудень 2015 о 17:02

Блог Діти в місті Львів >  Свята >  Сімейне благодійне свято «Я помагаю Миколаю»


Сімейне благодійне свято «Я помагаю Миколаю»

Метою заходу є розповісти дітлахам в цікавій формі, хто такий Святий Миколай, чому ми (помічники Святого Миколая) прагнемо наслідувати його гарний приклад, подарувати всім чарівний святковий настрій, а також поширити інформацію про роботу Фабрики Святого Миколая, яка вже 15 рік поспіль відкриє свої двері у Львові в рамках благодійної акції «Миколай про Тебе не забуде». 

Під час сімейного свята усі небайдужі зможуть залишити канцелярське приладдя, іграшки, книжки, солодощі та пожертви для потребуючих дітей Львова, які волонтери-помічники Святого Миколая рознесуть 18 та 19 грудня  за адресами малюків, до яких Чудотворцю з певних причин складно самостійно знайти дорогу.

У програмі Сімейного свята «Я помагаю Миколаю»: 

11.00-17.00 Майстер-клас з розмальовування святкових пряників
Благочинний ярмарок хендмейд виробів
Настільні ігри для дітей 
Фотозона «Я помагаю Миколаю»
Частування, солодкий стіл
11.00-12.00 Розвиваюче заняття для дітей (1-3 роки). Хто такий Св.Миколай? Майстер-клас з виготовлення ангела-охоронця.
12.00-13.00 Розвиваюче заняття для дітей (4-7 років). Хто такий Св.Миколай? Майстер-клас з виготовлення ангела-охоронця
13.00-14.00 Хто такий Св.Миколай? Лист до Святого Миколая (для дітей 7-10 років)
14.00-14.30 Музична перерва (гурт автентичного співу "ДоСхідСонця”)
14.30-16.00 Майстер-класи для дітей 8-10 років
16.00-17.00 Майстер-класи для дітей (до 5 років з батьками, 5-10 років)

Де: Бібліотека-філія № 19 ЦБС для дітей, вул. Симоненка 10
Коли: 6 грудня, в неділю, з 11:00 до 17:00
Вікова група: діти до 10 років
Вартість участі у святі: подарунок для потребуючих дітей або благодійний внесок на акцію «Миколай про Тебе не забуде»

Додаткова інформація про акцію за посиланнями www.mykolaj.com.ua та www.facebook.com/MykolajProTebeNeZabude


Миколай про тебе не забуде — щорічна благочинна акція, започаткована у Львові в 2001 році молодіжною громадською організацією «Академія Української Молоді» з метою збору подарунків для дітей із багатодітних та малозабезпечених сімей. Проводиться на всій території України напередодні дня святого Миколая. Метою акції є допомогти кожному наслідувати гарний приклад діянь Чудотворця та принести свято, радість, віру в чудеса з подарунками та вітаннями від Св. Миколая  малюкам, котрі цього потребують. Завданням акції є зібрати та роздати подарунки (солодощі, іграшки, книжки, фарби, олівці, зошити, засоби гігієни) для тих діток, які могли би залишитися без нашої або батьківської уваги, а також створити особливу чарівну атмосферу свята.

У 2014 році вдалося рознести подарунки для 3000 потребуючих дітей Львова, волонтерами акції стало понад 500 учнів старших класів та студентів львівських ВНЗ. 

Учасником акції може стати кожен охочий у зручний для себе спосіб: волонтери - працюють на Фабриці святого Миколая, розносять подарунки дітям, меценати - надають пожертви та подарунки для діток, партнерські організації та спільноти - організовують збір подарунків в навчальних закладах, релігійних громадах та ін., перевізники - волонтери та партнерські організації, які можуть надати транспортні послуги для перевезення волонтерів та подарунків, засоби масової інформації - надають інформаційну підтримку та висвітлюють перебіг різних етапів заходу.

Академія Української Молоді отримала нагороду на обласному конкурсі «Благодійна Львівщина - 2012" у номінації "Благодійник: дитяча або молодіжна організація", а також була номінантом в національному конкурсі «Благодійна Україна 2013» за акцію "Миколай про Тебе не забуде!"


За додатковою інформацією звертайтесь:
Христина Дольна  тел.:  (097)  66 00 567 
Анастасія Гураль   тел.: (097)  864 03 44
Ел.пошта: info@mykolaj.com.ua      





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук