Новорічний тур Києвом для дорослих та дітей від "Україна-тур"


Опубліковано 16 Листопад 2015 о 12:33

Блог Діти в місті Львів >  Активний відпочинок >  Новорічний тур Києвом для дорослих та дітей від "Україна-тур"


Новорічний тур Києвом для дорослих та дітей від "Україна-тур"

З 26 по 27 грудня на дорослих та дітей чекає Новорічний тур по Києву від туристичної компанії "Україна тур"

Програма туру: 

1-й день:

Зустріч з гідом біля фонтану на першому поверсі Південного терміналу залізничного вокзалу.

10:00 - 13:00 - автобусна оглядова екскурсія містом 
Маршрут екскурсіі пройде через такі визначні місця стародавнього міста, як Київський оперний театр, університет імені Т.Г. Шевченка, Золоті Ворота, Софійська площа (на якій буде встановлена ​​головна ялинка країни), Софійський собор, Михайлівська площа, Михайлівський собор, Андріївський узвіз, Пейзажна алея, Володимирська гірка, фунікулер, річковий вокзал, Поштова площа (на якій буде проходити ярмарок «Європейська зима»).

13:00 - 14:00 - Обід в кафе «Пузата Хата», після обіду трансфер до готелю

Вільний час
Радимо Вам взяти участь у новорічних ярмарках та святкових гуляннях, де кожен зможе знайти подарунки до душі, придбати усе необхідне для новорічних та різдвяних свят, весело відпочити та приємно провести час усією родиною! А святкова атмосфера, виступи творчих колективів, майстер класи та розважальна програма створюватимуть незабутній новорічно-святковий настрій у дітей та дорослих.

 

2-й день:

10:00 - 14:00 - Автобусна екскурсія на Фабрику ялинкових іграшок.
На фабриці Ви своїми очима побачите, як створюються ялинкові іграшки, як вони набувають форми та кольору. Ви навіть зможете створити свою унікальну ялинкову прикрасу на майстер-класі "Іграшка своїми руками"! Іграшка залишиться у Вас як приємний спогад про екскурсію і буде чудовою прикрасою Вашої святкової ялинки.
До того ж, діти зможуть відправити листівку зі своїми побажаннями, на якій буде стояти справжнісінька печатка пошти Діда Мороза. А ми ж усі знаємо, що печатка - це 100% гарантія, що листівка потрапить прямо в руки Діду Морозу

Під час екскурсії у Вас буде можливість придбати прямо на фабриці, за цінами виробника, набір ялинкових іграшок, а також замовити індивідуальні написи на них. 

Після екскурсії вільний час.

Ви зможете відвідати:

Святковий ярмарок в ТРЦ «Караван», де можна буде придбати сувеніри, подарунки для рідних і близьких, новорічні іграшки та різноманітні смаколики. А також взяти участь у всіляких конкурсах та майстер-класах для дорослих і дітей.

Великий різдвяний ярмарок на Софійській площі, який стартує 19 грудня і буде проходити цілий місяць. Територія ярмарку буде поділена на три сектори: гастрономічний, сувенірний з виставкою-продажем виробів кращих народних майстрів і "Територія дитячих розваг".

«Арку подарунків», на майданчику під Аркою дружби народів. Особливістю цього святкового містечка буде ковзанка площею 500 кв. м. На оглядовому майданчику розміститься будинок Діда Мороза з саньми, ялинкою і поштою, куди дітвора зможе принести листи з бажаннями. Організатори також обіцяють європейські різдвяні будиночки із сувенірами й частуваннями, поросячі перегони та конкурс з поїдання вареників на швидкість.



Вартість туру:
дорослий - 1330 грн, діти з 4 до 16 років - 1230 грн, діти до 4 років - безкоштовно!

Вартість туру для організованих груп: 
Від 10 до 20 дітей - 1350 грн з дитини, 1 супроводжуючий - безкоштовно
Від 20 до 30 дітей - 1280 грн з дитини, 1 супроводжуючий - безкоштовно
Від 30 до 40 дітей - 1240 грн з дитини, 2 супроводжуючих - безкоштовно
Від 40 дітей - 1180 грн з дитини, 2 супроводжуючих - безкоштовно

В вартість входить:
- проживання в номері на двох у 3-зірковому готелі зі сніданками;
- 2 екскурсії та переїзди комформабельним автобусом;
- послуги професійного гіда;
- трансфер до готелю;
- обід.

Детальніше програму туру можна переглянути за посиланням http://www.ukrainatour.ru/

Забронювати тур або отримати більше інформації можна за тел. +38 (066) 760-70-39, +38 (068) 197-06-13 (менеджер Наталія) або пишіть на ukrainatour@gmail.com





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук