Фентезі для підлітків «Порох із драконових кісток». БараБука рекомендує


Опубліковано 23 Вересень 2015 о 12:38

Блог Діти в місті Львів >  Дитяча література >  Фентезі для підлітків «Порох із драконових кісток». БараБука рекомендує


Фентезі для підлітків «Порох із драконових кісток». БараБука рекомендує

Цієї осені з’явився новий фентезійний роман для підлітків від одного з найкращих молодих вітчизняних  фантастів Володимира Арєнєва «Порох із драконових кісток». Презентації і досі тривають українськими містами, а БараБука вже встигла прочитати і рекомендує книжку всім поціновувачам вигаданих світів.

«Порох із драконових кісток» перша книжка дилогії «Сезон Кіноварі», головна героїня якої, старшокласниця Марта. Дівчина та її друзі підлітки дуже сучасні й реалістичні, які живуть своїм життям на тлі одразу двох суперідей цього суспільства: драконових кісток і чогось невідомого, що загрозливо розгортається поруч, куди дорослі вплутуються свідомо або потрапляють випадково, але повертаються назавжди зміненими. 

Міське фентезі від В. Арєнєва не лише для підлітків, розібратися з драконами, їх впливом на суспільство, усім тим, що накопичили драконові кістки – справа цікава, проте не з легких навіть для дорослих. Дуже багато запитань і мало часу на відповіді. Соціальна фантастика, антиутопія, підліткова вона чи ні, має набирати обертів саме тепер і саме в нас, і «Порох із драконових кісток» – хороший приклад-початок. Він не дасть спокою нікому, бо «Сезон Кіноварі» вже триває…

Про інші книжки Володимира Арєнєва: «Душниця» та «Бісова душа, або Заклятий скарб» читайте на http://www.barabooka.com.ua.


 





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук