Відкриття нового сезону - велика міжнародна програма "Сузір'я цирків світу"


Опубліковано 16 Вересень 2015 о 18:01

Блог Діти в місті Львів >  Цирк >  Відкриття нового сезону - велика міжнародна програма "Сузір'я цирків світу"


Відкриття нового сезону - велика міжнародна програма "Сузір'я цирків світу"

Львівський державний цирк та Цирк Чінізеллі  презентують велику міжнародну програму "Сузір'я цирків світу". З 20 вересня по 25 жовтня на Львівській арені засяють зірки з різних країн: Україна, США, Казахстан, Узбекистан 
 

Зустрічайте:



ФАХРІДДІН АХНАЗАРОВ (Узбекистан) - Найсильніша людина світу! Глядачі завжди вітають його тільки стоячи!
Фахріддін робить те, що не під силу звичайним людям. На манежі ви побачите надлюдські можливості: артист руками вбиває цвяхи в дошки, зубами піднімає вантаж вагою в 500 кілограмів, а 50-кілограмову гирю - одним мізинцем.
Він 29 разів ставав рекордсменом Книги рекордів Гіннесса, найвідоміший рекорд - в Еміратах на зубах тягнув 8 важких американських вантажівок. Йому аплодували Арнольд Шварценеггер, королева Великобританії, Джордж Буш і багато інших світових знаменитостей. Артист неодноразово відкривав своїми виступами славнозвісну червону доріжку премії Оскар.



ЮЛІЯ ТА МИКОЛА КОЗИРЄВИ (Україна) - провідні дресирувальники Національного цирка України у Києві. 
Вас очікує незабутня подорож до світу фауни – одночасно на арені 7 тигрів та 5 левів. А також, дресировані тварини: носухи, дикобрази, єноти, лисиці, песці, кози, вовки, кабани, фретки, щури, коти, собаки.



АРТЕМ ХОМАНЬКО (Україна) - жонглер-віртуоз. Заслужений артист України, багаторазовий призер міжнародних фестивалів циркового мистецтва. Чемпіон світу 2006 за основною версією: "IJA" (International Jugglers' Association). Артем перший українець, який завоював цей найвизначніший трофей у жонглюванні. Свою перемогу присвятив 15-й річниці Незалежності України.

Артем є автором та єдиним в світі виконавцем найскладнішого комбінованого трюку за весь час існування жонглерського мистецтва. Хоманько працює у легендарному комплексі "CIRCUS CIRCUS" в Лас Вегасі з 2005 року. Свою роботу поєднує з викладанням новаторської методики опанування жонглерської майстерності у відомому цирку "Du Soleil", куди був запрошений як фахівець. За весь період виступів у Лас Вегасі, шоу Артема наживо побачило більше трьох мільйонів глядачів з усього світу.
Свої виступи на міжнародній арені Артем проводить під державним прапором України.



АКРОБАТИ НА ТУРНІКАХ - Багаторазові призери міжнародних фестивалів циркового мистецтва, майстри спорту міжнародного класу.
Віртуозні акробати, вражаюча постанова зі спецефектами, вправні трюки і хвилююче виконання технічно складних елементів



ОЛЬГА АНТИПЕНКО (Казахстан) - повітряна гімнастка. Справжня принцеса цирку!
Майстер Спорту Міжнародного класу зі спортивної гімнастики, лауреат міжнародних фестивалів циркового мистецтва.
Тендітна дівчина виконує складні трюки так легко і безстрашно, що люди завмирають від захвату! Номер в її виконанні завжди дарує море емоцій.



АКРОБАТИ-ВОЛЬТИЖЕРИ (Казахстан) - Відомий акробатичний номер під керівництвом Нурлана Алшинбаєва. Лауреати міжнародних конкурсів циркового мистецтва. 
Театралізоване шоу сповнене таємниць! На манежі артисти продемонструють надскладні трюки, унікальну майстерність володіння тілом, що межує з чудесами і вражає навіть найдосвідченішу публіку.



DUO «CLUB HOUSE» (США) - Комічний дует з Лас-Вегасу. Алекс та Белла ШЕР - багаторазові призери міжнародних фестивалів циркового мистецтва, володарі бронзового лева у Китаї та спеціального призу на міжнародному фестивалі циркового мистецтва в Монте-Карло.
Кожен вихід артистів на манеж – справжній шедевр! Алекс і Белла брали участь у створенні багатьох популярних шоу на Бродвеї і в Лас-Вегасі, в якості артистів і постановників. Роки і роки тренувань, а потім щоденні вистави та робота в кращих програмах світу - в результаті на манежі народився унікальний дует, який до душі глядачеві різного віку, що говорять на різних мовах та належать різним культурам.

Де: Львівський державний цирк, вул. Городоцька, 83
Коли: 20 вересня, 12:00 та 16:00
Вартість квитків: від 60 грн.
Квитки можна придбати на сайті http://www.kasa-lvivcirk.com/

 





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук