Мультфільми в Планеті кіно на вихідних


Опубліковано 09 Вересень 2015 о 19:14

Блог Діти в місті Львів >  Різне >  Мультфільми в Планеті кіно на вихідних


Мультфільми в Планеті кіно на вихідних

Найближчими днями в Планеті кіно показуватимуть цілих 4 чудових мультфільма.
Запасайтеся попкорном!




Груффало

Мультфільм складається з двох короткометражок. Перша має назву «Груффало» і розповідає історію маленького хитрого мишеня, який ледь врятувався від своїх ворогів: лисиці, сови та змії – вони будь-що хотіли поласувати малим. Але вигадливе мишеня знайшло вихід із ситуації, налякавши хижаків страшним та грізним звіром Груффало. Однак невдовзі нашому сірому другу доведеться зустрітися з тим самим чудовиськом, яке ніби то існує.
У другій короткометражці «Донька Груффало» розповідається про маленьку неслухняну донечку Груффало та її пригоди у зимовому лісі. Вона відправляється у ліс, щоб знайти страшного звіра – Мишеня.
Мультфільм знятий по мотивам чудової повісті британської письменниці Джулії Дональдсон і оснований на ілюстраціях Акселя Шеффлера. Короткометражка «Груффало» отримала 7 нагород на різноманітних фестивалях та була номінована на кінопремію «Оскар» як найкращий анімаційний короткометражний фільм.

Коли: 10-13 вересня о 12:00
Вартість квитків: від 40 грн
Більше про мультфільм на сайті - http://planetakino.ua/lvov/movies/the_gruffalo/




Посіпаки

Виявляється, маленькі жовті поплічники існували з незапам'ятних часів. Виникли вони шляхом еволюції з найдрібніших одноклітинних організмів і тепер ні на крок не відступають від своєї місії. А полягає вона в тому, щоб прислужувати самим страшним і підступним лиходіям. Якось через свою невгамовність, а може і з необережності, міньйони знищили своїх повелителів - Тираннозавра Рекса, Чингісхана, а потім і Дракулу. Впавши в депресію від таких справ, малюки усамітнилися в Антарктиді, де жили довгі роки в самоті, у бездіяльності і нікому не потрібні. Одного разу три спритні хлопці – Кевін, Стюарт і Боб – відправляються на пошуки нового лиходія, який гідний був би того, аби йому прислуговувати. І така людина знаходиться – це амбітна Скарлетт Оверкілл.

Коли: 11-13 вересня о 16:00
Вартість квитків: від 40 грн, 3D окуляри - 15 грн
Більше про мультфільм на сайті http://planetakino.ua/lvov/movies/minions/




Думками навиворіт

Головна героїня мультфільму – дівчинка на ім'я Райлі Андерсон. Як і всі дівчатка, вона вміє веселитися і радіти, а іноді сумувати чи боятися чогось. Причина цього - крихітні істоти, що живуть у штаб-квартирі формування емоцій – її голові. Радість – найголовніша з емоцій, але їй увесь час заважають гнів, відраза, страх і сум. Що б не відбувалося навколо, вони починають радитися між собою і, в залежності від того, хто з них переможе, Райлі або радіє, або засмучується.

Коли: 10 вересня о 17:15, 11-13 вересня о 14:00 та 17:15
Вартість квитків: від 40 грн, 3D окуляри - 15 грн
Більше про мультфільм на сайті http://planetakino.ua/lvov/movies/inside-out/




Кунг-фу кролик: повелитель вогню

Щорічний поєдинок зібрав безліч майстрів бойових мистецтв. Безстрашні тигри, сміливі панди і сильні буйволи змагалися за звання кращого майстра. І хто б міг подумати, що перемогу здобуде м'який, пухнастий і миролюбний Кролик! Роки наполегливих тренувань не минули даремно. Але без магічного каменю, що дає силу, перемоги годі було б чекати. Тепер Кроликові довірили важливу і відповідальну місію – він повинен захищати своє поселення. Щасливі спокійні дні тривали не довго. Підступні лиходії дізналися про те, що саме надає героєві сили. Вони попри все хочуть заволодіти безцінним амулетом. Кроликові потрібно не тільки відстояти мир в рідному селі, але і не дати хитрунам викрасти магічний камінь.

Коли: 10 вересня о 15:30, 11-13 вересня о 10:00 та 15:30
Вартість квитків: від 40 грн, 3D окуляри - 15 грн
Більше про мультфільм на сайті http://planetakino.ua/lvov/movies/tu-xia-chuan-qiqing-li-chuan


Насолоджуйтесь переглядом!





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук