Розвиваючий майстер-клас для малюків від "Baby Club" в ТРЦ King Cross Leopolis


Опубліковано 09 Вересень 2015 о 11:17

Блог Діти в місті Львів >  Майстер-класи >  Розвиваючий майстер-клас для малюків від "Baby Club" в ТРЦ King Cross Leopolis


Розвиваючий майстер-клас для малюків від "Baby Club" в ТРЦ King Cross Leopolis

Приводьте своїх маляток в ТРЦ King Cross Leopolis на майстер-клас "Півник" від "Baby Club". На ваших діточок чекають цікаві конкурси, інтерактивні ігри та подарунки! Майстер-клас буде повторюватися щопівгодини, встигнуть всі!

Мережа центрів дитячого розвитку "Baby Club"  допомагає дітям максимально розкривати свій потенціал, застосовуючи новітні методики раннього розвитку, залучаючи відданих справі педагогів, створюючи цікаві та веселі заняття, використовуючи якісні навчальні матеріали.
На заняттях педагоги працюють над розвитком у дитини пам’яті, мислення, уваги, збагачення дитячого словника. Щоб дітям було цікаво вчитися, навчальний процес наповнений віршами, піснями, танцями, рухами. У процесі гри дитина не лише засвоює нові знання, які буде використовувати у подальшому житті. Вона також навчається співпрацювати, спілкуватися і будувати відносини з однолітками та дорослими. 

Всіх охочих чекатимуть біля чарівного дерева на другому поверсі у ТРЦ King Cross Leopolis

Де: 2 поверх ТРЦ King Cross Leopolis, вул.Стрийська 30
Коли: 13 вересня з 13:00 до 15:00
Вікова група: від 2,5 до 7 років
Вартість: безкоштовно!

Додаткова інформація на сайті ТРЦ King Cross Leopolis та на сторінці мережі центрів дитячого розвитку "Baby Club"


 





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук