Зооцентр «Веселі звірята»


Опубліковано 31 Серпень 2015 о 16:59

Блог Діти в місті Львів >  Зоопарки >  Зооцентр «Веселі звірята»


Зооцентр «Веселі звірята»

У зооцентрі «Веселі звірята» представлено понад півсотні різновидів екзотичних тваринок, плазунів, птахів та рибок.

Крокодил Геник, мавпочка Чарлі, скунс Воллі, а ще білочки, пітон, різноманітні змії, ящури, шиншили, крілики, папуги, черепахи – це далеко не весь перелік кумедних звірят, з якими відтепер діти зможуть потоваришувати у зооцентрі «Веселі звірята» на території дитячого розважально-пізнавального центру «Веселка».

Відвідувачі нового зооцентру на власні очі можуть не лише побачити екзотичних тваринок, але й зробити пам’ятну фотографію із його мешканцями. Улюбленець публіки – двометровий тигровий пітон-альбінос, який залюбки фотографується в обіймах дітей та дорослих.

Відвідування зооцентру «Веселі звірята» - це не просто цікаве проведення часу. Насамперед – це близьке знайомство зі світом природи, під час якого діти у невимушеній формі взнають багато пізнавальної інформації про тварин та їх географічну батьківщину.

Кваліфікований зоолог-ветеринар проводить як групові, так і індивідуальні екскурсії по зооцентру, знайомлячи відвідувачів із екзотичною фауною.

Де: вул. Щирецька, 36 (ТВК Південний, у дитячому пізнавально-розважальному центрі «Веселка», цоколь ТЦ «Калина»)
Коли: щоденно з 11:00 до 20:00
Вартість квитків: дитячий – 5 грн, дорослий – 10 грн.

Увага! За умови оплати вхідного квитка для перебування дитини у дитячому центрі «Веселка» (вт-пт: 30 грн/год; сб-нд: 40 грн/год), вхід у зооцентр для дитини та батьків – безкоштовно.

Телефони для довідок: (032) 295 25 38, моб. 098 293 34 24




 





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук