Чат для дівчат. БараБука радить


Опубліковано 17 Серпень 2016 о 14:03

Блог Діти в місті Львів >  Дитяча література >  Чат для дівчат. БараБука радить


Чат для дівчат. БараБука радить

Чат для дівчат. БараБука радить


Дівчатам, які полюбляють відверті розмови на найважливіші теми у чатах, по телефону та в офлайні, БараБука цього тижня радить «Чат для дівчат», збірку оповідань  від дванадцяти українських письменниць, укладену Оксаною Лущевською та Валентиною Вздульською і рекомендовану Видавництвом Старого Лева для читачів віком від 11 років.

«Чат для дівчат» –  це історії про важливі для кожної дівчинки-підлітка речі: любов і зраду, дружбу і стосунки, шкільні справи і родинні проблеми, спроби зрозуміти світ і пошуки себе. Це водночас і щоденні, звичайні історії, які можуть статися чи не з кожною старшокласницею, і захопливі «американські гірки» емоцій, розчарувань, надії та перемог. Завдяки таємницям і відвертісті, емоційності і колоритності описаних характерів, книжка читається легко, як персональне повідомлення від найкращої подруги. 

Тонко виписані, багатогранні, сповнені гумору оповідання з «Чату для дівчат» зацікавлять і юних, і дорослих читачів. Адже це книжка і для батьків, бо зрозуміти дівчинку-підлітка, яка сама себе не завжди розуміє, це справжнє мистецтво. 

Більше цікавих підліткових книжок шукайте на сайті 

 





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук