Соціальна акція RENAULT "Тиждень землі"


Опубліковано 13 Квітень 2016 о 17:20

Блог Діти в місті Львів >  Акції >  Соціальна акція RENAULT "Тиждень землі"


Соціальна акція RENAULT "Тиждень землі"

Renault в Україні - соціально-орієнтована компанія, яка приділяє велику увагу соціальній сфері, вважаючи одним зі своїх пріоритетних завдань - відповідати на потреби людей, покращуючи якість їх життя. До таких сфер відноситься просування ідей безпеки дорожнього руху, захист навколишнього середовища і благодійні проекти.

22 квітня по всьому світу відзначають свято - Міжнародний день Матері-Землі (International Mother Earth Day), що проводиться під егідою ООН.

Компанія "Рено Україна" вирішила підтримати глобальну ініціативу і провести соціальну акцію "Тиждень Землі", яка буде проходити у всій офіційній дилерській мережі з 18 по 24 квітня. 

Протягом цього квітневого тижня, а також і після закінчення акції відвідувачі офіційної дилерської мережі Renault зможуть долучитися до турботи про навколишнє середовище разом з Renault. В усіх дилерських центрах Renault буде організований збір макулатури і батарейок в спеціальні коробки для подальшої їх утилізації.

За минулий рік Renault в Україні запустила цілий ряд соціальних ініціатив:

1. "MASTER добрих справ": екологічна ініціатива спільно з проектом "Україна без сміття", який пропонує рішення для сортування сміття в умовах офісу і квартири. Фургон Renault Master виступає в ролі мобільного пункту прийому вторсировини, а також автомобіля для доставки окремо зібраного сміття на переробку в Києві та Київській області. Компанія Renault в Україні і дилерська мережа в Києві вже скористалися такими рішеннями і встановили спеціальні контейнери для збору макулатури, розроблені проектом "Україна без сміття". Виручені кошти від утилізації макулатури, картону і пластикових кришечок, зібраних в дилерських точках і представництві Renault, йдуть на благодійність.

2. "Благодійна шафа": ініціатива зі збору одягу та взуття для дітей і дорослих в усіх дилерських центрах Renault. Речі на постійній основі передаються нужденним на локальному рівні.

3. Збір дитячих книжок: в рамках ініціативи в дилерських центрах Renault збираються старі (в гарному стані) або нові книжкии для дітей від 3 до 16 років, які передаються на благодійні цілі.

4. "Подаруй Ялинці життя": компанія Renault в Україні бере участь у соціальній ініціативі, яка спрямована на захист хвойних дерев від вирубування для новорічних свят.

5. Розіграш живих ялинок в горщиках серед передплатників сторінки Renault в Україні в соц. мережі Facebook перед новорічними святами.

Запрошуємо приєднатися до захисту навколишнього середовища разом з Renault!


Більше інформації на сайті http://news.renault.ua/ua/news/sotsialnaja_aktsija_renault_nedelja_zemli/

Адреси центрів Renault  можна знайти за посиланням http://www.renault.ua/uk/dealer-locator/
 





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук